Te koop  Maisonnette Sjumen , Matematitsjeska gimnazija , 100 m² | 60689408
Te koop Maisonnette
Sjumen, Matematitsjeska gimnazija
199 000 BGN
100 m²3e Steen, 2004
Centrale verwarming: -Gas: -
Verwijderen
Eigenschap Beschrijving:
Представяме на Вашето внимание прекрасен мезонет с чиста жилищна площ от 100кв.м в района на Математическа гимназия.
Имотът е разпределен по следният начин: първо ниво - входно антре, просторен и светъл дневен тракт с кухненски бокс с усвоена тераса, тоалетна; второ ниво - две спални, баня с джакузи и тоалетна в едно помещение и три тераси. Предлага се обзаведен с мебели и ел. уреди. Подовите настилки са ламинат и теракота, има ПВЦ дограма навсякъде, направена е вътрешна изолация с вата и гипсокартон. Има инсталирина соларна система за топла вода. Преди две години е правен ремонт на покрива. Изложение - изток, запад, север.
Жилището е разположено на втори и трети етаж от четириетажна сграда, която е с контрол на достъпа и отлични общи части. Локацията е чудесна предвид бързия достъп до училища, детски градини, автобусни спирки, обхващащи почти целия поток от градския транспорт, магазини и на минути от пешеходната алея.
Имотът се предлага частично обзаведен.
Оглед на имота:
Можем да организираме оглед на имота в удобно за вас време. За целта, свържете се с отговорния за офертата брокер и му кажете кога бихте искали да направите оглед.
Резервация на имота:
Имотът може да бъде резервиран и свален от продажба със заплащане на депозит, след което се прекратява провеждането на огледи с други купувачи и започва подготовка на документите за сключване на предварителен и окончателен договор. Свържете се с отговорния брокер за този имот за подробна информация относно процедурата на покупка и начините за плащане.
Допълнителни услуги:
Ние ще бъдем с вас не само по време на покупката, но и след това, осигурявайки ви допълнителни услуги по ваше изискване с цел пълноценно и безпроблемно ползване на новозакупения имот. Услугите, които можем да предложим, включват получаване на одобрение за ипотечен кредит, застраховка на недвижимо имущество, застраховка живот, строителни и ремонтни дейности, обзавеждане, юридически и счетоводни услуги и др.
За повече информация посетете нашия офис находящ се в гр. Шумен, ул. ,,Васил Друмев 19 (бившата подводница) Имоти Томов, тел:0877395028; F816
Functies:
  • Gemeubileerd
  • Toegangscontrole
  • Thermische isolatie
Prijs

Vastgoedprijs: 199 000 BGN

Prijs op m²: 1990 BGN

Plaats

Sjumen, Matematitsjeska gimnazija

Statistieken
  • 131keer bekeken
  • 0bespaart
De advertentie is bijgewerkt op 28 oktober 2022
Neem contact op met de verkoper
087XXX... (show)
Tussenpersoon
Nikola Nikolov
0877395028

IMOTI TOMOV
Sjumen gr.Sjumen, ul.'Vasil Drumev' 19
Te koop Maisonnette в Sjumen, Matematitsjeska gimnazija
199 000 BGN
100 m²3e Steen, 2004