Te koop  2 slaapkamers regio Pazardzjik , Velingrad , 90 m² | 60904130
Te koop 2 slaapkamers
regio Pazardzjik, Velingrad Zie op de kaart
235 000
BTW is inbegrepen
90 m²1e Steen, 2017
Centrale verwarming: NEEGas: NEE
Verwijderen
Eigenschap Beschrijving:
За повече информация обадете ни се на тел: 0882 817 474 или 032 586 956 и цитирайте референтния номер на имота: Plv 83455.

Отговорен брокер: Петър Петаларев

Апартаментът се намира в най-добрата част на града, разположен е сред борова гора и в същото време е само на 5 минути пеша от центъра. Сградата е от 2017 г. Освен отлични условия за СПА туризъм, ски спортове, лов, риболов, планински туризъм в околностите (най-близкия ски курорт е на 12 км), градът разполага с голямо разнообразие от ежедневни удобства, услуги, обществени институции и други, необходими за вашия спокоен и комфортен начин на живот. Ваканционното населено място е популярно сред български и чуждестранни туристи с богатството на минералните води, които по количество и състав комбинират лечебните качества на водите на трите други курорти - Хисаря, Баня и Наречен.

Апартаментът се намира на първи етаж с площ на апартамента е 90 кв. м. разпределена между:
коридор
хол с кухненски бокс
две спални
баня с тоалетна
балкон

Изложението е южно, много светло жилище с ниски разходи за консумативи. Към него има 90кв. м. двор, който включва лятна кухня с барплот. В двора има още джакузи и сауна. Към имота има също мазе с площ 4 кв. м.

Жилището е с уникален интериорен дизайн! Почти всичко е ръчна изработка, а мебелите са внос от Англия и Италия. Апартаментът е със смарт управление.

Всяка стая има таблети, монтирани на стените и ви позволява да контролирате аудио система, отопление, бойлер, джакузи и др.

Град Велинград привлича туристите с красива природа, наличие на лековити минерални извори и благоприятни климатични особености. Намира се на 100 км от Пловдив и най-близкото летище Крумово, на 36 км от Пазарджик, на 196 км от Смолян. СПА курорт Велинград е разположен в най-хубавата част на Западните Родопи в живописна долина на река Чепинска, на височина 750 м. Градът е популярен с карстовия извор Клептуза и едноименния парк с две езера, с разнообразието от термални зони на територията на града.

Оглед на имота
Можем да организираме оглед на имота в удобно за вас време. За целта, свържете се с отговорния за офертата брокер и му кажете кога бихте искали да направите оглед.

Резервация на имота
Имотът може да бъде резервиран и свален от продажба със заплащане на депозит, след което се прекратява провеждането на огледи с други купувачи и започва подготовка на документите за сключване на предварителен и окончателен договор. Свържете се с отговорния брокер за този ...
Functies:
  • internetverbinding
  • Gemeubileerd
Prijs

Vastgoedprijs: 235 000 €

Prijs op m²: 2611,111 €

Plaats

regio Pazardzjik, Velingrad

Statistieken
  • 164keer bekeken
  • 0bespaart
De advertentie is bijgewerkt op 11 april 2024
Neem contact op met de verkoper
088XXX... (show)
Tussenpersoon
Petar Petalarev
0882 817 474

BALGERIAN PROPERTIS
Sofia kv. Lozenets, ul. Zlaten rog 22, et. 4, ofis 7
Te koop 2 slaapkamers в regio Pazardzjik, Velingrad
235 000 €
90 m²1e Steen, 2017