Te koop  Парцел regio Roese , Nikolovo , 15770 m² | 72718650
Te koop Парцел
VIP
regio Roese, Nikolovo
946 200
Er wordt geen BTW in rekening gebracht
15770 m²
Регулация: JAТок: -Вода: JA
Премахни
Описание на имота:
Това е вашият шанс да се насладите на атрактивно място и възможността да инвестирате в строежа на луксозни къщи.

Село Николово представлява идеалната комбинация от спокойствие на село и лесен достъп до удобствата на градския живот. Разположено в живописната природа на Русе, това място е уникално със своята красива гледка към езерото, което го прави изключително атрактивно за потенциални инвеститори.

Сега нека говорим за цените и квадратурите на нашите парцели. Тук в Николово ще намерите разнообразие от великолепни парцели с различни размери, които ще отговарят на вашите нужди. Площта на парцелите варира между 500 и 900 кв.м. Цените са изключително конкурентни и достъпни, осигурявайки ви възможността за добра инвестиция. В цената е включено откриването на индивидуална партида към ВиК

Тези имоти са идеални за изграждане на луксозни къщи, които да предложат комфорт, уют и елегантност. Възможностите за архитектурно проектиране са безгранични, позволявайки ви да създадете къща по ваш вкус и стил и не на последно място невероятна гледка към езерото.

Не пропускайте възможността да инвестирате в бъдещето си и да притежавате своя собствена луксозна къща в удивителното село Николово. Свържете се с нас днес, за да разберете повече и да започнете своята инвестиционна и строителна приказка в тази уникална локация.
Особености:
  • Voor woningbouw
Цена

Цена на имота: 946 200 €

Цена op m²: 60 €

Локация

regio Roese, Nikolovo

Статистика
  • 60разглеждания
  • 0добавяния в Бележника
Обявата е коригирана на 6 juni 2024
Попитай продавача
089XXX... (покажи)

ERA IMOTI NADEZjDA
Ruse ul.'Duchovno Vazrazjdane' 21
Te koop Парцел в regio Roese, Nikolovo
946 200 €
15770 m²