Te koop  Maisonnette regio Dobritsj , Kranevo , 178 m² | 78427908
Te koop Maisonnette
regio Dobritsj, Kranevo
124 500
BTW is inbegrepen
178 m²4e Steen, 2015
Centrale verwarming: -Gas: -
Verwijderen
Eigenschap Beschrijving:
Имоти Премиер предлага на Вашето внимание нов многостаен апартамент с три спални от тип мезонет в затворен комплекс в с. Кранево, община Балчик. Жилището е на две нива четвърти и пети етажи.
На обща площ от 177.99 кв.м и застроена площ от 155.02 кв.м, както и 22.97 кв.м прилежащи части от общите части на сградата са разположени:
първо ниво, четвърти етаж:

- просторна всекидневна и трапезария с кухненски бокс с площ от 23.74 кв.м и излаз към открита тераса;

- открита тераса с площ от 7.45 кв. и достъп от всекидневна;

- гостна спалня с площ от 11.84 кв.м;

- предверие с площ от 4.31 кв.м;

- баня и тоалетна в едно помещение с площ от 4.88 кв.м.

второ ниво, пети етаж:

- голяма спалня с площ от 18.46 кв.м и излаз към открита обща тераса;

- просторна открита обща тераса с площ около 27.35 кв. и достъп от голяма спалня и фоайе;

- малка спалня с площ от 15.51 кв.м и излаз към открита обща тераса;

- фоайе с площ от 9 кв.м и изход към открита обща тераса;

- баня и тоалетна в едно помещение с площ от 3.42 кв.м.

Апартаментът се намира на четвърти и пети етаж в комплекс от затворен тип с басейн и естетично аранжиран двор. Изложението на апартамента е север - юг. Предлага се необзаведен и чисто нов. Стаите на апартамента не са преходни, доста светли и просторни. Апартаментът се отоплява с климатици. Изграждането на имота е изпълнено с използване на качествени материали, поставена е нова PVC дограма. Подовите настилки са от висококачествен теракот. Жилище се разполага с просторни тераси и много прозорци повечето от които е от френски тип. Това прави имота още повече светъл.

Самата сграда е тухлена, има външна изолация. Общите части на кооперацията са в отлично поддържано състояние. Сградатa е пететажна с асансьор и контролиран достъп. Има СОТ, интернет. Таксата поддръжка е 7 евро на кв.м годишно. Към сградата има общи паркоместа, където може да се паркира. Поддържени са озеленени градини и зелени площи, басеин и обособена барбекю зона.
Комплексът се намира в относително спокоен район прекрасен за семейна почивка, в близост до центъра на курортно село Кранево. Локацията е много добра: 10 минути пеша от Централния плаж, 7 км от най-големия на Северното Черноморие почивен комплекс Златни Пясъци и на 3 км от комплекса Албена. На 25 км от морската столица на България гр. Варна и на 10 км от гр. Балчик. В близост се намират спортни центрове, термални басейни, плувни басейни и ледена пързалка. Прекрасно място за почивка на един от най-чистите плажове по Българското крайбрежие.

В района има бензиностанция, магазини, заведения, аптеки. Наблизо до Архитектурено-парков комплекс Дворецът . Аква парк Албена - 7.5 км, център Златни Пясъци - 15 км, Аладжа манастир - 16 км. Комплексът е много добре локализиран и е в близост до ред други популярни места и забележителности.

Жилището е подходящо както за живеене, така и за закупуване с цел инвестиция. Това го прави особено привлекателен както през летния, така и през зимния сезон.

Код: 355518
Functies:
  • Tillen
  • Thermische isolatie
Prijs

Vastgoedprijs: 124 500 €

Prijs op m²: 699,438 €

Plaats

regio Dobritsj, Kranevo

Statistieken
  • 74keer bekeken
  • 0bespaart
De advertentie is gepubliceerd op 29 februari 2024
Neem contact op met de verkoper
087XXX... (show)
Tussenpersoon
Olga Sjaronova
0879590038

IMOTI PREMIER
Varna ul. Georgi Benkovski 90 et.6 of.20
Te koop Maisonnette в regio Dobritsj, Kranevo
124 500 €
178 m²4e Steen, 2015