Te koop  Huis Stara Zagora , Studentsko gradtsje , 142 m² | 80844396
Te koop Huis
Stara Zagora, Studentsko gradtsje
248 000
BTW is inbegrepen
142 m²(275 m²)- Steen, 2020
Centrale verwarming: -Gas: -
Verwijderen
Eigenschap Beschrijving:
RE/MAX представя на Вашето внимание двуетажна къща за продажба в полите на град Стара Загора . Първокласно завършена на два етажа, с панорамна гледка, разположена сред спокойствието и чистия въздух. Къщата е с модерен, изчистен , бутиков индивидуален интериор и се предлага за продажба с дизайнерско обзавеждане, поръчкови мебели и оборудване с първокласна техника. МДФ плоскости, висококачествен паркет, плотовете на кухнята и кухненския остров са от естествен камък. Проточен бойлер с трифазен ток , плотовете в санитарните помещения също са от естествен камък с испански гранитогрес и аксесоари. Автоматично осветление в цялата къща. Разполагаме в двора с капково напояване. Състои се от двор, място за паркиране на три коли, просторна всекидневна с панорамни прозорци, складово помещение, три спални, тоалетна, баня с тоалетна и тераса. Със застроена площ от 142кв.м., и двор от 275кв.м. На покрива имаме възможност за поставяне на фотоволтаична инсталация за собствени нужди.
Финансиране на покупката
Нашите доверени партньори от водещи банкови институции в града ще ви предоставят най-добрите условия за финансиране на покупката.
Банково ипотечно кредитиране е осигурено от нашите партньори при най-ниски лихви.
Оглед на имота
Можем да организираме оглед на имота в удобно за Вас време. За целта, свържете се с отговорния за офертата брокер на тази оферта и кажете кога бихте искали да направите оглед.
Резервация на имота
Имотът може да бъде резервиран и свален от продажба със заплащане на депозит, след което се прекратява провеждането на огледи с други купувачи и започва подготовка на документите за сключване на предварителен и окончателен договор.
Свържете се с отговорния брокер за този имот.
Допълнителни услуги и след продажбено обслужване
Ние сме реномирана компания и ще бъдем с Вас не само по време на покупката, но и след това, осигурявайки ви допълнителни услуги по ваше изискване с цел пълноценно и безпроблемно ползване на новозакупения имот.
Доверете се на Екипа ни от юристи, за да закупите безпроблемно Вашия нов дом!
Prijs

Vastgoedprijs: 248 000 €

Prijs op m²: 1746,479 €

Plaats

Stara Zagora, Studentsko gradtsje

Statistieken
  • 54keer bekeken
  • 0bespaart
De advertentie is bijgewerkt op 21 juni 2024
Neem contact op met de verkoper
087XXX... (show)
Tussenpersoon
Zornitsa Gentsjeva
359878908889

REMAKS TsENTRAL
Stara Zagora ul. 'Gen. Gurko' 55, parter
Te koop Huis в Stara Zagora, Studentsko gradtsje
248 000 €
142 m²- Steen, 2020