Te koop  2 slaapkamers Stara Zagora , Tri tsjutsjura - tsentar , 81 m² | 81369861
Te koop 2 slaapkamers
Stara Zagora, Tri tsjutsjura - tsentar
79 000
Er wordt geen BTW in rekening gebracht
81 m²4e Steen
Centrale verwarming: -Gas: -
Verwijderen
Eigenschap Beschrijving:
Предлагаме ви описание на тристаен апартамент, разположен в центъра на Три чучура, на среден етаж, със следните характеристики:
1. Разположение: Апартаментът се намира в сърцето на Три чучура, предлагайки лесен достъп до всички удобства, магазини, заведения и обществен транспорт. Този идеален централен локал позволява на бъдещите собственици да се насладят на градския начин на живот.
2. Разпределение: Апартаментът е удобно разпределен и се състои от коридор, просторна кухня с малък бокс, светъл хол, две самостоятелни спални, баня и тоалетна. Всяка стая има изход към тераси, което добавя още естествена светлина и простор към всеки ъгъл на апартамента.
3. Възможности за преустройство: Помещението предлага възможност за преустройство и преустройство на две спални, което го прави подходящ за семейства или за хора, които търсят допълнително работно пространство.
4. Състояние и подобрения: В имота са направени частични подобрения, включително ламиниран паркет и теракота на пода, а също и фаянс и теракота в банята. Това осигурява съвременен и функционален външен вид.
5. Допълнителни помещения: Към апартамента има прилежащи таванска стая и мазе, които предоставят допълнително пространство за складиране на вещи или други нужди.
6. Етаж и изложение: Апартаментът се намира на четвърти етаж в сграда с асансьор. Има изложение на север и юг, което осигурява балансирано осветление през целия ден.
Този тристаен апартамент предлага комфорт и възможности за персонализация, което го прави подходящ избор за хора, които търсят дом в централен район с добре разпределени стаи и функционални пространства.
Functies:
  • Tillen
Prijs

Vastgoedprijs: 79 000 €

Prijs op m²: 975,309 €

Plaats

Stara Zagora, Tri tsjutsjura - tsentar

Statistieken
  • 136keer bekeken
  • 0bespaart
De advertentie is bijgewerkt op 28 mei 2024
Neem contact op met de verkoper
088XXX... (show)
Tussenpersoon
ERA SITI TsENTAR
0888455145

ERA SITI TsENTAR
Stara Zagora ul' Tsar Ivan Sjisjman' 85B
Te koop 2 slaapkamers в Stara Zagora, Tri tsjutsjura - tsentar
79 000 €
81 m²4e Steen