Te koop  Парцел regio Plovdiv , Graf Ignatievo , 11557 m² | 82717691
Te koop Парцел
regio Plovdiv, Graf Ignatievo Zie op de kaart
346 710
BTW is inbegrepen
11557 m²
Regulatie: NEEElektriciteit: NEEWater: NEE
Verwijderen
Eigenschap Beschrijving:
За повече информация обадете ни се на тел: 0882 817 474 или 032 586 956 и цитирайте референтния номер на имота: Plv 84348.

Отговорен брокер: Петър Петаларев

Открийте уникална възможност за инвестиция в един от най-перспективните региони в България. Предлагаме ви просторен парцел с площ от 11 557 кв. м., идеално разположен на само 12 км от Пловдив - вторият по големина град в страната и културна столица на България.
Местоположение:

Парцелът се намира в живописното село Граф Игнатиево, част от община Марица, разположено в Горнотракийската низина. Селото е известно със своето стратегическо местоположение, предлагайки лесен достъп до Карловско шосе и близост до Пловдив.

Потенциал за развитие:
Този парцел предлага изключителен потенциал за развитие на складови и производствени бази, логистичен център и други бизнес начинания. С неговата обширна площ и отлична локация, имотът е идеален за инвеститори, търсещи да разширят своята дейност в един от най-динамично развиващите се региони в страната.

Отстояние до:
Ток: на 100 метра
Вода: на 100 метра
Канализация: няма

Село Граф Игнатиево предлага отлични транспортни връзки, включително автобусна линия до Пловдив и железопътен транспорт по линията Пловдив-Карлово.

Не пропускайте тази изключителна възможност да инвестирате в земя с висок потенциал за развитие, разположена в непосредствена близост до един от най-важните икономически и културни центрове в България. Свържете се с нас за повече информация и организиране на оглед.

Оглед на имота
Можем да организираме оглед на имота в удобно за вас време. За целта, свържете се с отговорния за офертата брокер и му кажете кога бихте искали да направите оглед.

Резервация на имота
Имотът може да бъде резервиран и свален от продажба със заплащане на депозит, след което се прекратява провеждането на огледи с други купувачи и започва подготовка на документите за сключване на предварителен и окончателен договор. Свържете се с отговорния брокер за този имот за подробна информация относно процедурата на покупка и начините за плащане.
...
Prijs

Vastgoedprijs: 346 710 €

Prijs op m²: 30 €

Plaats

regio Plovdiv, Graf Ignatievo

Statistieken
  • 38keer bekeken
  • 0bespaart
De advertentie is gepubliceerd op 27 maart 2024
Neem contact op met de verkoper
088XXX... (show)
Tussenpersoon
Petar Petalarev
0882 817 474

BALGERIAN PROPERTIS
Sofia kv. Lozenets, ul. Zlaten rog 22, et. 4, ofis 7
Te koop Парцел в regio Plovdiv, Graf Ignatievo
346 710 €
11557 m²