Te koop  1 slaapkamer regio Boergas , k.k. Slantsjev brjag , 81 m² | 86082146
Te koop 1 slaapkamer
regio Boergas, k.k. Slantsjev brjag Zie op de kaart
84 999
Er wordt geen BTW in rekening gebracht
81 m²2e Steen, 2005
Centrale verwarming: NEEGas: NEE
Verwijderen
Eigenschap Beschrijving:
Имаме удоволствието да Ви предложим за покупка готов за нанасяне двустаен апартамент с прекрасна гледка към морето и вътрешния двор с басейн в луксозния комплекс Маджестик Хотел & Резидънс (Majestic Hotel & Residence) в Слънчев бряг, разположен на първа линия, в северната част на най-известния български морски курорт.
Апартаментът се намира на втори етаж с обща площ 81,35 кв.м. (застроена 66,07 кв.м.) и се състои от: просторна всекидневна с кухненски бокс, спалня, баня с тоалетна и душ-кабина, балкон с излаз от спалнята и красива панорама.
Имотът е завършен с PVC дограма, стени - латекс, подови настилки - теракота и мокет, интернет и ТВ. Продава се напълно обзаведен, както се вижда в галерията към офертата. Паркинг и басейн са на разположение за собствениците на имоти в сградата. Разстояние от входа на сградата до плажа: 45 метра. Такса поддръжка: 12 евро/кв.м. Етап на строителство: Разрешение за ползване - Акт 16.
Покупката на двустаен апартамент с гледка към морето в комплекс Majestic на първа линия в Слънчев бряг има предимства. Ето няколко от тях:
1. Местоположение: Разположен на първа линия море, комплексът предоставя уникална възможност за живот с прекрасна гледка и лесен достъп до плажа. Това е място за хора, които ценят морския бриз и живота на брега.
2. Луксозни удобства: Комплексът Majestic вероятно предлага разнообразни луксозни удобства като басейни, спа център, ресторанти, фитнес зали и други. Това прави живота на клиента максимално удобен и приятен.
3. Инвестиционен потенциал: Апартаментът с гледка море има висок инвестиционен потенциал, подходящ е за хора, които търсят комфорт и лукс. Това е предимство, ако решите да отдавате имота под наем или да го продадете в бъдеще.
4. Природна красота: Гледката към морето и близостта до плажа предоставят естествени красоти и възможности за отдих.

5. Стойност на имота: Апартаментите с изглед към морето обикновено задържат и повишават своята стойност с течение на времето. Това е отлично дългосрочно инвестиционно решение за клиента.
6. Престиж и стил на живот: Притежаването на апартамент с гледка море в луксозен комплекс носи престиж и стил на живот за хора, които търсят уникално и елегантно преживяване.
Можем да организираме оглед на имота в удобно за Вас време. За целта, свържете се с отговорния за офертата брокер и му кажете кога бихте искали да направите оглед. Може да закупите най-подходящия за Вас недвижим имот с наша помощ дори по време на извънредно положение и пандемия!
Избирате от актуалните и проверени оферти на нашата агенция. Провеждаме видео оглед на имота в реално време. Вие взимате спокойно Вашето решение за покупка. Гарантираме пълна юридическа защита.
Имотът може да бъде резервиран и свален от продажба със заплащане на депозит, след което се прекратява провеждането на огледи с други купувачи и започва подготовка на документите за сключване на предварителен и окончателен договор.
Нашият адвокат може да Ви представлява с пълномощно при покупката на имота. Ще Ви изпратим готовите документи по куриер на посочен от Вас адрес.
Functies:
  • Tillen
  • Leasen
  • Gemeubileerd
  • Beveiligingscameras
  • Toegangscontrole
  • Beveiliging
  • Thermische isolatie
  • Omheind complex
Prijs

Vastgoedprijs: 84 999 €

Prijs op m²: 1049,37 €

Plaats

regio Boergas, k.k. Slantsjev brjag

Statistieken
  • 151keer bekeken
  • 0bespaart
De advertentie is bijgewerkt op 19 april 2024
Neem contact op met de verkoper
088XXX... (show)
Tussenpersoon
Ivan Vasilev
0889904410

KAPITAL ESTEJT
Burgas Burgas, ul.Vasil Aprilov 18, et.1
Te koop 1 slaapkamer в regio Boergas, k.k. Slantsjev brjag
84 999 €
81 m²2e Steen, 2005