Te koop  2 slaapkamers Stara Zagora , Kazanski - iztok , 90 m² | 89232085
Te koop 2 slaapkamers
VIP
Stara Zagora, Kazanski - iztok
129 900
Er wordt geen BTW in rekening gebracht
90 m²2e Steen, 2011
Centrale verwarming: -Gas: JA
Verwijderen
Eigenschap Beschrijving:
RE/MAX има удоволствието да Ви представи ексклузивно за продажба тристаен апартамент в град Стара Загора. За ценителите на модерния начин на живот, предлагаме изискан тристаен апартамент в сграда, осигуряваща комфорт и спокойствие за своите обитатели. Разкошен апартамент, въплъщение на стила, лукса и комфорта. Тристайно жилище, което вдъхновява със своите просторни стаи и очарова с уютен и бутиков интериор.

Сградата е изградена с материали от най-високо качество, следвайки последните тенденции в архитектурните и строителни технологии. Жилището е разположено на втори етаж с площ от 90 кв.м., обзаведено по индивидуален проект. В обзавеждането са използвани материали и брандове от най-висок клас.
Разпределението на апартамента е изключително функционално: просторна дневна с кухненски бокс, две просторни спални, баня с тоалетна, голямо входно антре и две тераси. Имотът е готов за нанасяне, съчетавайки в себе си всичко необходимо за най-комфортното обитаване, което ще отговори на всичките Ви нужди и изисквания. Съвършена класика и деликатност във всеки детайл излъчващ стил. Имота е газифициран и във всички стаи разполагаме с радиатори.
Представяме дом, който е нежно обгърнат от изобилстваща естествена светлина с изложението си юг запад . Климатик на Daewoo, хладилник Gorenje, индукционен котлон и вградена фурна на Electrolux, вградена електрическа камина, три LED телевизора на Samsung.
Жилището се радва на множество удобства и екстри. Очарованието на този семеен имот е очевидно: индивидуалност, естетика и пространство.
Локацията е изключително комуникативна и предлага бърз достъп до център, паркове, училища и градини.
Оглед на имота
Можем да организираме оглед на имота в удобно за Вас време.
Резервация на имота
Имотът може да бъде резервиран и свален от продажба със заплащане на депозит, след което се прекратява провеждането на огледи с други купувачи и започва подготовка на документите за сключване на предварителен и окончателен договор.
Допълнителни услуги и след продажбено обслужване
Ние сме реномирана компания и ще бъдем с Вас не само по време на покупката, но и след това, осигурявайки ви допълнителни услуги по ваше изискване с цел пълноценно и безпроблемно ползване на новозакупения имот.
Prijs

Vastgoedprijs: 129 900 €

Prijs op m²: 1443,333 €

Plaats

Stara Zagora, Kazanski - iztok

Statistieken
  • 143keer bekeken
  • 0bespaart
De advertentie is bijgewerkt op 21 mei 2024
Neem contact op met de verkoper
087XXX... (show)
Tussenpersoon
Zornitsa Gentsjeva
359878908889

REMAKS TsENTRAL
Stara Zagora ul. 'Gen. Gurko' 55, parter
Te koop 2 slaapkamers в Stara Zagora, Kazanski - iztok
129 900 €
90 m²2e Steen, 2011