Te koop  3 slaapkamers regio Pazardzjik , Velingrad , 200 m² | 89590457
Te koop 3 slaapkamers
regio Pazardzjik, Velingrad Zie op de kaart
240 000
200 m²5e Steen
Centrale verwarming: NEEGas: NEE
Verwijderen
Eigenschap Beschrijving:
За повече информация обадете ни се на тел: 0882 817 474 или 032 586 956 и цитирайте референтния номер на имота: Plv 3587.

Отговорен брокер: Петър Петаларев

Представяме на вашето внимание модерен четиристаен апартамент с площ от 200 кв.м. Намира се на пети етаж в нова тухлена сграда с асансьор и портиер, построена в красив боров парк в в централната част на СПА курорт Велинград. Жилището се състои от антре, хол с кухня и трапезария, 3 спални и 3 бани, както и 3 тераси, от които се открива прекрасна и успокояваща гледка към боровата гора. Към цената на апартамента е включен и гараж с площ от 25 кв.м.

Дизайнерският бутиков апартамент се предлага за продажба в отлично състояние, с пълен набор от модерни мебели и висок клас оборудване. Отоплява се чрез локално парно, с италианска камина на пелети с ел. управление. Дограмата е немска, шесткамерна на фирмата VEKA . Също така има и бойлер 200 л., включен към камината. Подовите настилки в антрето и кухнята са от естествен камък-травертин. Стените са с каменна облицовка от травертин и италианска мазилка. Подовата настилка в хола и трапезарията е от твърд бамбуков паркет, а стълбите, минаващи през хола за втория етаж, са от парен бук. Мастер спалнята, втората и третата спалня на второ ниво са с подова настилка от мокет, а стените - италианска мазилка.

Мебелите в антрето и кухнята са от лакиран МДФ с висококачествени механизми на марката BLUM . Уредите в кухната са на марките ТЕКА и Euro lux, а хладилникът е с ледогенератор и мини-бар на марката LG. Трапезарната маса, както и малката маса в хола, са поръчкови от естествен бук, а холната гарнитура е на една от най-известните марки Helvetia Furniture , направена също по поръчка от естествена кожа. Леглото в мастер спалнята е с размери 180/200 от кожа, с висококачествен матрак на марката NANI и механизъм за повдигане. В спалната има два огромни гардероба, направени по поръчка. От спалнята се влиза към мастер банята, която е изцяло облицована с камък-оникс, като едната стена е със светещи тела зад оникса, за ефект. От втората спалня се влиза към втората баня, изцяло облицована с естествен камък - травертин. Всички осветителни тела в апартамента са закупени от магазин KARE . Апартаментът е поддържан изцяло от специализирана фирма за почистване и е в перфектно състояние, без забележка. Разполага с кабелна телевизия, интернет и СОТ.

В района на описваното жилище ще откриете магазини, кафенета, училище, детска градина, църква, полицейски ...
Functies:
  • Tillen
  • Met garage
  • internetverbinding
  • Toegangscontrole
  • Beveiliging
  • Gemeubileerd
Prijs

Vastgoedprijs: 240 000 €

Prijs op m²: 1200 €

Plaats

regio Pazardzjik, Velingrad

Statistieken
  • 154keer bekeken
  • 0bespaart
De advertentie is bijgewerkt op 11 april 2024
Neem contact op met de verkoper
088XXX... (show)
Tussenpersoon
Petar Petalarev
0882 817 474

BALGERIAN PROPERTIS
Sofia kv. Lozenets, ul. Zlaten rog 22, et. 4, ofis 7
Te koop 3 slaapkamers в regio Pazardzjik, Velingrad
240 000 €
200 m²5e Steen