Til salgs  2 soverom region Varna , Bjala , 102 kvm | 13013568
Til salgs 2 soverom
region Varna, Bjala
60 000
Ingen moms belastes
102 kvm- Murstein, 2012
Централно грејање: -Гасни: -
Уклони
Опис некретнине:
Тристаен апартамент в красив комплекс в гр.Бяла , област Варна
Български селски имоти предлагат за продажба този прекрасен просторен тристаен апартамент в Бяла. Апартаментът се намира в комплекс Sun breeze Living, който е с уникална локация на красивия склон на село Бяла. Комплексът се намира на 500 метра от панорамния път между Варна, Бургас и ок. 700 метра от плажа. От парцела се открива прекрасна гледка към красивото Черно море и на хоризонта град Обзор, с невероятни изгреви и залези.

Апартаментът се намира на втори етаж и е с площ от 102 м2. Жилището се състои от входно антре, дневна с кухня, две спални, две бани с тоалетна. Апартаментът разполага с просторна тераса. От терасата можете да се насладите на релаксираща гледка към пейзажа и зелените поля, които заобикалят комплекса.

Апартаментът се продава необзаведен, но е завършен до ключ. Има теракот на всички подове и теракот на стените на банята, климатик (отопление и охлаждане) и кухненско обзавеждане, уреди (фурна, плот, микровълнова печка, съдомиялна, хладилник и вентилатор).

Byala Sun breeze Living днес се състои от два блока с 46 апартамента с висок скандинавски стандарт. Апартаментите са със зимна изолация и са построени по европейски стандарти с одобрени материали.

Курортът разполага с лоби бар, ресторант, открит басейн с шезлонги и безплатен паркинг.

Центърът на Бяла е на ок. На 1500 метра. Намира се на кратко разстояние от плажа, а точно под курорта има пристанище за лодки с местни рибарски лодки, рибен ресторант и възможности за закупуване на прясна риба.

Бяла се намира на брега на Черно море между Варна и Бургас. Бяла е традиционно българско село и популярна туристическа дестинация през лятото. Бяла е известен с чистата си вода и дългия си 6 км плаж с фин пясък.
За повече информация посетете сайта ни www.bulgarianrural-proeprties.com имота е с реф.номер 353
Карактеристике:
  • Med en passasje
Цена

Цена некретнине: 60 000 €

Цена på kvm: 588,235 €

Локација

region Varna, Bjala

Статистика
  • 11погледа
  • 0штеди
Оглас је објављен на 3 juni 2024
Контакт продавац
087XXX... (Прикажи)

ATLAS PRO EOOD
Varna ul.Longoz 10
Til salgs 2 soverom в region Varna, Bjala
60 000 €
102 kvm- Murstein, 2012