Til salgs  Butikk Varna , Kolhozen pazar , 85 kvm | 26699442
Til salgs Butikk
Varna, Kolhozen pazar Se på kartet
83 000
85 kvm- Murstein, 2007
Sentralvarme: NEIGass: NEI
Fjerne
Eiendomsbeskrivelse:
За повече информация обадете ни се на тел: 0882 817 470 или 052 813 703 и цитирайте референтния номер на имота: Vna 79476.

Отговорен брокер: Анна Ицова

Предлагаме търговско помещение (статут ателие) в района на Колхозен пазар. Имотът е част от нова сграда 2007 г. с отлична видимост. Районът е предпочитан за живеене, изключително благоустроен и оживен. Имотът е подходящ за офис, кантора, магазин, супермаркет, заведение. Атрактивната локация и удобната транспортна достъпност предполагат улеснение за вашите клиенти, както и възможност за успешна фасадна реклама за развитието на вашия бизнес тъй като магазинът е с голяма витрина и отлична видимост. Паркирането е свободно.

Обща площ 85 кв. м. разпределена между две нива:
Партер с площ 32 кв. м.
Сутерен с площ 53 кв. м. с баня и тоалетна



Продава се напълно завършен с:
PVC дограма, вътрешни щори
стени - латекс
подови настилки - гранитогрес
климатици
СОТ
оборудван санитарен възел

Районът е основен търговски център на гр. Варна, освен най-големия пазар за плодове, зеленчуци и риба, тук са съсредоточени и повечето магазини за обувки, дрехи, златна и сребърна бижутерия, играчки, хранителни борси и др. Застроен е предимно с къщи, като през последните 15 години започна строителство и на 4-5 етажни кооперации.

Оглед на имота
Можем да организираме оглед на имота в удобно за вас време. За целта, свържете се с отговорния за офертата брокер и му кажете кога бихте искали да направите оглед.

Резервация на имота
Имотът може да бъде резервиран и свален от продажба със заплащане на депозит, след което се прекратява провеждането на огледи с други купувачи и започва подготовка на документите за сключване на предварителен и окончателен договор. Свържете се с отговорния брокер за този имот за подробна информация относно процедурата на покупка и начините за плащане.

Допълнителни услуги и следпродажбено обслужване
Ние сме реномирана компания и ще бъдем с вас не само по време на покупката, но и след това, осигурявайки ви допълнителни услуги по ваше изискване с цел пълноценно и безпроблемно ползване на новозакупения имот. Услугите, които можем да предложим, включват застраховка на движимо и недвижимо имущество, застраховка живот, медицинско и автомобилно застраховане, строителни и ремонтни дейности, обзавеждане, юридически и счетоводни услуги и др.
...
Egenskaper:
  • Løfte
  • Adgangskontroll
Pris

Eiendomspris: 83 000 €

Pris på kvm: 976,471 €

plassering

Varna, Kolhozen pazar

Statistikk
  • 67visninger
  • 0sparer
Annonsen ble publisert den 28 juli 2022
Kontakt selger
088XXX... (forestilling)
Middel
Anna Itsova
0882 817 465

BALGERIAN PROPERTIS VARNA
Varna gr. Varna, bul. Vladislav Varnensjik 110, et. 2, ofis 4
Til salgs Butikk в Varna, Kolhozen pazar
83 000 €
85 kvm- Murstein, 2007