Til leie  Bar; Kaffebar Stara Zagora , Tsentar , 45 kvm | 34886549
Til leie Bar; Kaffebar
Stara Zagora, Tsentar Voir sur la carte
410
45 kvm-
Chauffage central: NEIGaz: NEI
Retirer
Description de la propriété :
За повече информация обадете ни се на тел: 0882 817 477 или 042 958 551 и цитирайте референтния номер на имота: SZ 80768.

Отговорен брокер: Мирослав Караколев

Търговски обект на партерен етаж в бизнес сграда с редовен човекопоток и топ локация в центъра на Стара Загора на минутка разстояние от централната пешеходна зона на града и множество институции, близо до Община Стара Загора, паркове, Държавна опера, Държавен куклен театър, Регионален исторически музей, училище, магазини, медицински центрове, ресторанти и кафенета и др. Помещението е подходящо и за друг вид търговска дейност.

Имотът (45 кв.м.) е частично оборудван за кафе аперитив, с три отделни входа към обособени три отделни преходни зони. Подът е покрит с теракот. Завършен е с алуминиева дограма, окачен таван с аспирация. На разположение са и два климатика. Санитарният възел е в съседство и е общ с останалите търговски обекти на етажа.

Възможност за паркиране пред сградата.

Оглед на имота
Можем да организираме оглед на имота в удобно за вас време. За целта, свържете се с отговорния за офертата брокер и му кажете кога бихте искали да направите оглед.

Наемане на имота
Ако харесате имота и решите да го наемете, ще имаме ангажимент да организираме среща с наемодателя, на която ще подготвим и ще предоставим за одобрение и подпис от двете страни на договор за наем и приемо-предавателен протокол за имота. Обичайната практика е да се предплати един наем за първия месец и да се остави гаранционен депозит при наемодателя в размер на един наем. Свържете се с отговорния брокер за този имот за по-подробна информация относно процедурата за наемане на имот.

Допълнителни услуги
С нас можете не само да наемете имот, но и да се възползвате от редица допълнителни услуги. Можем да предложим застраховка на движимо и недвижимо имущество, застраховка живот, медицинско и автомобилно застраховане, строителни и ремонтни дейности, обзавеждане, юридически и счетоводни услуги и др.
...
Caractéristiques:
  • Løfte
  • Med parkeringsplass
  • Air condition
  • Møblert
Prix

Prix de l'immobilier: 410 €

Prix på kvm: 9,111 €

Emplacement

Stara Zagora, Tsentar

Statistiques
  • 102vues
  • 0enregistre
L'annonce a été publiée le 27 januar 2023
Contacter le vendeur
088XXX... (montrer)
Agent
Miroslav Karakolev
0882 817 477

BALGERIAN PROPERTIS STARA ZAGORA
Stara Zagora Biznes Tsentar Ramini ul. 'Hadsji Dimitar Asenov' 87
Til leie Bar; Kaffebar в Stara Zagora, Tsentar
410 €
45 kvm-