Til leie  Butikk Plovdiv , Tsentar , 42 kvm | 42964787
Til leie Butikk
VIP
Plovdiv, Tsentar Se på kortet
870
MVA er ikke inkludert
42 kvm-
Centralvarme: NEIGas: NEI
Fjerne
Ejendomsbeskrivelse:
За повече информация обадете ни се на тел: 0882 817 450 или 032 586 956 и цитирайте референтния номер на имота: Plv 84209.

Отговорен брокер: Румяна Ласкова

Партерен магазин, разположен в сърцето на град Пловдив, с отлична възможност за търговска дейност в оживен район на втория по големина град в страната. Сгушен в аристократична сграда паметник на културата, имотът съчетава историческа привлекателност с модерна функционалност.

Магазинът е със застроена площ 42.6 кв.м. и е разположен на партера на стара, реставрирана аристократична сграда на три етажа. Има южно изложение и включва английски двор на изток. Отоплението и охлаждане е с климатизация.

Отдава се необзаведен, с подови настилки гранитогрес и стени - латекс, което дава възможност да персонализирате имота спрямо вашите желания.

Благодарение на стратегическото си местоположение близо до главната улица, множество спирки на обществения транспорт, културни забележителности и ежедневни удобства, имотът привлича постоянен поток от потенциални клиенти. Освен това удобният достъп до държавни и общински институции допълнително увеличава потенциала за успех на бизнеса, с бърз и удобен достъп до останалите възлови части на града.

Оглед на имота
Можем да организираме оглед на имота в удобно за вас време. За целта, свържете се с отговорния за офертата брокер и му кажете кога бихте искали да направите оглед.

Наемане на имота
Ако харесате имота и решите да го наемете, ще имаме ангажимент да организираме среща с наемодателя, на която ще подготвим и ще предоставим за одобрение и подпис от двете страни на договор за наем и приемо-предавателен протокол за имота. Обичайната практика е да се предплати един наем за първия месец и да се остави гаранционен депозит при наемодателя в размер на един наем. Свържете се с отговорния брокер за този имот за по-подробна информация относно процедурата за наемане на имот.

Допълнителни услуги
С нас можете не само да наемете имот, но и да се възползвате от редица допълнителни услуги. Можем да предложим застраховка на движимо и недвижимо имущество, застраховка живот, медицинско и автомобилно застраховане, строителни и ремонтни дейности, обзавеждане, юридически и счетоводни услуги и др.
...
Funktioner:
  • Ikke møblert
Pris

Ejendomspris: 870 €

Pris på kvm: 20,714 €

Beliggenhed

Plovdiv, Tsentar

Statistikker
  • 59visninger
  • 0sparer
Annoncen er opdateret d 23 april 2024
Kontakt sælger
088XXX... (at vise)
Agent
Rumjana Laskova
0882 817 450

BALGERIAN PROPERTIS PLOVDIV
Plovdiv Delovi Tsentar Plovdiv, ul. Han Kubrat 1, etasj 4, ofis 408
Til leie Butikk в Plovdiv, Tsentar
870 €
42 kvm-