Til salgs  Studio region Burgas , Sozopol , 34 kvm | 59824078
Til salgs Studio
VIP
region Burgas, Sozopol Voir sur la carte
58 000
MVA er inkludert
34 kvmFørste etasje Murstein
Chauffage central: NEIGaz: NEI
Retirer
Description de la propriété :
Агенция SUPRIMMO: www.suprimmo.bg
Представяме мебелирано студио от 34 кв.м за продажба, в прекрасен ваканционен комплекс с удобства и басейни до гр. Созопол.

Апартаментът се намира на партер в триетажна сграда, което го прави удобен за уморените след плажа посетители. Студиото включва веранда с изглед към зеленина, което добавя допълнителна площ за отдих на открито. Оборудваната кухня предлага всичко необходимо. Банята също е напълно оборудвана, включително с душ кабина.

Имотът се намира в престижен комплекс от затворен тип, състоящ се от къщи и вили, разположени амфитеатрално, сред уникален парк, по естествените извивки на морския залив край Созопол. Ваканционното селище е първият български носител на престижната световна награда FIABCI Prix d Excellence Golden Winner, известна още като 'Оскарът' на недвижимите имоти.

Комплексът е уникален както със своята концепция, така и с архитектурата, до морския бряг, с частен плаж и собствена изградена инфраструктура на територията - 5 басейна, високо отличени ресторанти с различен тип кухня, супермаркети и магазини, салон за красота, детска анимация и много др. Всяка сграда е на 3 или 4 етажа и е качествено изпълнена, с красива традиционна архитектура. Комплексът се охранява денонощно от жива охрана, с контролиран достъп. Предлага и превозване на посетителите с електрическо влакче от една точка в комплекса до друга.

Свържете се с нас за оглед!

За повече информация свържете се с нас и цитирайте референтния номер на имота. Моля, кажете, че сте видeли обявата в този сайт.
Референтен номер: LXH-110977
Тел: 0884 202 970, 056 702 458
Отговорен брокер:Елена Терзиева
Caractéristiques:
  • Adgangskontroll
  • Møblert
Prix

Prix de l'immobilier: 58 000 €

Prix på kvm: 1705,882 €

Emplacement

region Burgas, Sozopol

Statistiques
  • 140vues
  • 0enregistre
L'annonce a été mise à jour le 4 mai 2024
Contacter le vendeur
088XXX... (montrer)
Agent
Elena Terzieva
0884 202 970

SUPRIMMO - BURGAS
Burgas gr. Burgas, Targovski kompleks 'Kiril i Metodij', ul. 'General Skobelev' 10
Til salgs Studio в region Burgas, Sozopol
58 000 €
34 kvmFørste etasje Murstein