Til salgs  Studio Varna , Izgrev , 59 kvm | 70867243
Til salgs Studio
Varna, Izgrev Se på kartet
64 578
59 kvm2 Murstein, 2024
Sentralvarme: NEIGass: JA
Fjerne
Eiendomsbeskrivelse:
За повече информация обадете ни се на тел: 0882 817 469 или 052 813 703 и цитирайте референтния номер на имота: Vna 82234.

Отговорен брокер: Калина Иванова

Без комисионна от купувача!

Предлагаме за продажба едностаен апартамент в новострояща се сграда в района на Терапията, в един от най-предпочитаните за живеене и инвестиция на град Варна - кв. Изгрев. Сградата се намира в тих квартал, осигуряващ сигурност и спокойствие и всички ежедневни удобства на пешеходна разстояние.

Имотът се намира на 2-ри етаж в седеметажна сграда с контролиран достъп и асансьор. Състои се от коридор - 3.7 кв.м., просторна стая с кухненски бокс - 30 кв.м. с излаз на тераса - 3.1 кв.м., баня с тоалетна - 2.4 кв.м.

Изложение - изток. Апартаментът се продава по БДС, като има възможност за завършване до ключ.

Предлагаме и други апартаменти в сградата, както и външни и подземни паркоместа.

Сградата е висок клас строителство, с висока степен на шумо-изолация на стените, енергийна ефективност, пет камерни прозорци ПВЦ с Ка стъкло. Използвани са технологии в хидроизолациите, гарантиращи липсва на влага в подземните и складове помещения. Налична е покривна изолационна система.

Отопление - възможност за газифициране. Евтина гореща вода благодарение на слънчевите панели на сградата.

Очакван Акт 16 -края на 2024 г.

Локацията предлага добра комуникативност и лесен автомобилен достъп, както и удобно придвижване с градски транспорт. В близост ще отриете детски градини, както и основни и средни училища. На пешеходно разстояние има още супермаркети, магазини и търговски центрове, аптеки, поликлиники, ресторанти, кафенета, спирки на градския транспорт, които правят достъпа до всяка точка на града лесен и удобен.

Оглед на имота
Можем да организираме оглед на имота в удобно за вас време. За целта, свържете се с отговорния за офертата брокер и му кажете кога бихте искали да направите оглед.

Резервация на имота
Имотът може да бъде резервиран и свален от продажба със заплащане на депозит, след което се прекратява провеждането на огледи с други купувачи и започва подготовка на документите за сключване на предварителен и окончателен договор. Свържете се с отговорния брокер за този имот за подробна информация относно процедурата на покупка и начините за плащане.

Допълнителни услуги и следпродажбено обслужване
Ние сме реномирана компания и ще бъдем с вас не само по време на покупката, но и след това, осигурявайки ви допълнителни услуги по ваше изискване с цел ...
Egenskaper:
  • Løfte
  • Internett-tilkobling
Pris

Eiendomspris: 64 578 €

Pris på kvm: 1094,542 €

plassering

Varna, Izgrev

Statistikk
  • 92visninger
  • 0sparer
Annonsen ble publisert den 12 juli 2023
Kontakt selger
088XXX... (forestilling)
Middel
Kalina Ivanova
0882 817 469

BALGERIAN PROPERTIS VARNA
Varna gr. Varna, bul. Vladislav Varnensjik 110, et. 2, ofis 4
Til salgs Studio в Varna, Izgrev
64 578 €
59 kvm2 Murstein, 2024