Til salgs  Hus region Lovech , Oresjak , 150 kvm | 89370948
Til salgs Hus
VIP
region Lovech, Oresjak
149 900
Ingen moms belastes
150 kvm(1150 kvm)1 Murstein
Sentralvarme: -Gass: -
Fjerne
Eiendomsbeskrivelse:
Предлагаме на вашето внимание един прекрасен имот,както за живеене,така и за инвестиция.Намира се на главния път Троян-Априлци,на 7 км от град Троян,под въздействието на кристално чистия планински въздух от Троянския Балкан.Имотът се намира в добре уредено селище,с инфраструктура,търговска мрежа,училище,медицински центрове и т.н.
Имотът който предлагаме се състои всъщност от две къщи:къща 1,която е с лице към пътя,е с РЗП 68кв.м.Състои се от 4 стаи /непреходни/,2 спални,хол,кухня,баня и тоалетна.Подовите настилки са на теракот,стени на мазилка,таваните са художествено изработени с ръчно направени дървени елементи.До главния вход към имота има полуостъклена покрита тераса.Къщата е в много добър вид и не се нуждае от ремонт,защото е поддържана,чиста и мебелирана.Дворът е облагороден с цветя,трева и дръвчета.Дограмите са нови,ПВЦ;покривът е двускатен и ремонтиран.Къщата е монолитна,изградена е с тухли и масивна бетонна плоча.Електрифицирана е,водата е от централен водопровод и централна канализация.В имота има и кладенец.Къщата отвън е измазана.
Къща 2 е ситуирана много удачно до къща 1 и е с РЗП 72кв.м.Състои се от 4 стаи,2 килера /външен и вътрешен/ и 2 входа за подход към нея.Стаите имат същите характеристики,както в къща 1.Има външна баня и тоалетна,която е 6кв.м. и с възможност да се отвори подход към една от стаите,за да стане вътрешна.До нея има двоен гараж.
Двете къщи обособяват един П-образен двор,който не е видим от главния път,защото остава закътан между тях.Зад къща 2 има една постройка 17кв.м.,с покрит навес под нея,под който се съхраняват дърва за огрев.Двете къщи успешно могат да се пригодят и като бизнес-имот,като КЪЩИ ЗА ГОСТИ.Необходимо е само малко подобрение,за осъществяването на тази идея.
Къщите се намират до добри съседи, на главен път.
Останалата половина от двора е незастроен парцел (който влиза в цената),даващ възможности да се построи още една къща, да се направи басейн, да се използва за насаждения и т.н.
Огледи ще се извършват с предварителна заявка,1-2 дена по-рано.Офертата е за директни клиенти на агенцията!
Pris

Eiendomspris: 149 900 €

Pris på kvm: 999,333 €

plassering

region Lovech, Oresjak

Statistikk
  • 49visninger
  • 0sparer
Annonsen er oppdatert pr 18 mai 2024
Kontakt selger
098XXX... (forestilling)
Middel
Velika Danailova
0879001282 ; 0988829752
AGENTsII IZTOK - OFIS TOVISTO M
Sofia Geo Milev
Til salgs Hus в region Lovech, Oresjak
149 900 €
150 kvm1 Murstein