Til salgs  3+ soverom Sofia , Gotse Delsjev , 383 kvm | 97409651
Til salgs 3+ soverom
Sofia, Gotse Delsjev
På forespørsel
383 kvm7 Murstein
Sentralvarme: JAGass: -
Fjerne
Eiendomsbeskrivelse:
'Рея Интернешънъл' има удоволствието да ви предложи специална оферта за многостаен апартамент на отлично и комуникативно място, създаден, за да отговори на нуждите на модерния градски човек и да удовлетвори и най-взискателния вкус Това забележително жилище предлага на бъдещите си обитатели най-висок клас финиши, мебелировка и оборудване и елегантен интериор, завършен до последния детайл.



Апартаментът е разположен в отлична монолитна сграда с 24-часова охрана, асансансьор с чип само за апартамента, на седми етаж от осем етажна сграда и е с площ от 383 кв.м. Просторен с панорамни прозорци с най-висок клас алуминиева дограма, капандури Велукс, централен ТЕЦ, електрическо котле, термопомпа за охлаждане и отопление, две партиди за трифазен ток, две камини.

Обширното пространство създава усещане за голяма фамилна къща с всички екстри: две дневни с трапезария и кухненски бокс, четири спални, всяка със самостоятелна баня и тоалетна, от които мастер спалня с гардеробно и баня и тоалетна, две перални помещения, сауна и две тераси. Склад на етажа на, които се намира апартамента.



Дизайнерският прочит на уютен, функционален и стилен дом залага на меки, овални форми, деликатни нюанси и фини акценти от месинг и дърво. Всички елементи хармонично се допълват и създават приятно усещане за спокойствие, лукс и комфорт. Стилът е модерен, но и универсален и ще остане актуален във времето. Дизайнът е изчистен и в неутрална тоналност с идеята новите обитатели да го допълнят и обогатят със своята собствена индивидуалност. Ненатрапчивата цветова палитра с преобладаващи естествени материали води погледа към неповторимата гледка към Витоша. Усещането за светлина и простор превръща дома в място за духовно и физическо презареждане. И всичко това е завършено до последния детайл.

Към апартаментът има двоен гараж със зареждаща станция от 22 Кv.

За повече информация и снимки посетете този линк : https://reya.bg/prodajbi/apartamenti/mnogostaini/izklyuchitelen-apartament-v-yuzhen-rayon

За контакти: +359 888 209920 Катя Иванова
Egenskaper:
  • Løfte
  • Med garasje
  • Internett-tilkobling
  • Møblert
  • Overvåkningskamera
  • Adgangskontroll
  • Sikkerhet
Pris

Eiendomspris: På forespørsel

Pris :

plassering

Sofia, Gotse Delsjev

Statistikk
  • 139visninger
  • 0sparer
Annonsen er oppdatert pr 29 april 2024
Kontakt selger
089XXX... (forestilling)
Middel
Katja Ivanova
0888209920

REJa INTERNESjANAL
Sofia bul. Petko Karavelov 34
Til salgs 3+ soverom в Sofia, Gotse Delsjev
På forespørsel
383 kvm7 Murstein