Na sprzedaż  1 sypialnia region Burgas , k.k. Slanczew brjag , 55 mkw | 22501196
Na sprzedaż 1 sypialnia
region Burgas, k.k. Slanczew brjag Zobacz na mapie
60 000
VAT jest wliczony w cenę
55 mkw1 Cegła
Centralne ogrzewanie: NIEGaz: NIE
Usunąć
Opis nieruchomości:
За повече информация обадете ни се на тел: 0882 817 480 или 02 425 68 42 и цитирайте референтния номер на имота: Snb 84224.

Отговорен брокер: Даниела Бозовайска

Открийте мечтания си втори дом в този прекрасен двустаен апартамент, разположен в комплекс от затворен тип в Слънчев бряг, предлагащ идеалния баланс между комфорт, удобство и сигурност. Със своя напълно обзаведен интериор и достъп до множество съоръжения, този имот е идеален както за ваканционни почивки, така и за постоянно пребиваване.

Апартаментът се състои от дневен кът с оборудвана кухня, снабден с всички необходими електроуреди, включително хладилник, печка, аспиратор, котлон и пералня. Холната част е обзаведена с мека мебел, TV шкаф и телевизор, осигурявайки удобно място за събиране и забавление. Спалнята предлага спокойно място за почивка и релаксация, докато банята с душ кабина и санитарен възел осигурява необходимата уединение. Апартаментът се намира на партерен етаж, осигуряващ лесен достъп до съоръженията на комплекса.

Комплексът разполага с акт 16, открит паркинг, детски басейн и басейн за възрастни, шезлонги и чадъри, осигуряващи приятно място за почивка и релаксация. За допълнителен комфорт и сигурност комплексът предлага денонощен контрол на достъпа и охрана.

Слънчев бряг е един от най-популярните морски курорти в България, привличащ хиляди туристи всяка година със своите златисти плажове, оживен нощен живот и разнообразни атракции. Лесният достъп до магистрала A2 осигурява удобна връзка с други градове и региони, което го прави идеална дестинация както за почивка, така и за инвестиция.

Не пропускайте възможността да притежавате този изключителен имот в сърцето на Слънчев бряг. Свържете се с нас днес, за да организираме оглед и да обсъдим как можем да ви помогнем да направите тази мечта реалност.

Оглед на имота
Можем да организираме оглед на имота в удобно за вас време. За целта, свържете се с отговорния за офертата брокер и му кажете кога бихте искали да направите оглед.

Резервация на имота
Имотът може да бъде резервиран и свален от продажба със заплащане на депозит, след което се прекратява провеждането на огледи с други купувачи и започва подготовка на документите за сключване на предварителен и окончателен договор. Свържете се с отговорния брокер за този имот за подробна информация относно процедурата на покупка и начините за плащане.

Допълнителни услуги и следпродажбено обслужване
Ние сме реномирана компания и ще бъдем с вас не само по време ...
Cechy:
  • Z parkingiem
  • połączenie internetowe
  • Umeblowany
Cena

Cena nieruchomości: 60 000 €

Cena NA mkw: 1090,909 €

Lokalizacja

region Burgas, k.k. Slanczew brjag

Statystyka
  • 21wyświetlenia
  • 0oszczędza
Ogłoszenie ukazało się na 12 marzec 2024
Skontaktuj się ze sprzedawcą
088XXX... (pokazywać)
Agent
Daniela Bozowajska
0882 817 480

BALGERIAN PROPERTIS
Sofia kw. Lozenec, ul. Zlaten rog 22, et. 4, ofis 7
Na sprzedaż 1 sypialnia в region Burgas, k.k. Slanczew brjag
60 000 €
55 mkw1 Cegła