Na sprzedaż  Dom rejon Dobricz , Bezwodica , 100 mkw | 39642349
Na sprzedaż Dom
rejon Dobricz, Bezwodica
34 000
VAT nie jest wliczony w cenę
100 mkw(550 mkw)1 Cegła
ТЕЦ: -Газ: -
Премахни
Описание на имота:
Имоти Премиер представя на Вашето внимание чаровна двуетажна къща с обща площ от 100 кв.м. разположена в собствено дворно място с площ от 550 кв.м. в централната част на село Безводица , област Добрич.

Първият етаж изработен от традиционен балчишки камък представлява - входно антре, хол с голяма камина , кухня и санитарен възел. Вторият етаж включва закрита тераса и две спални. Покривът на къщата е ремонтиран, в дворът зад къщата има постройка за съхранение на дърва и градински принадлежности, а пред къщата - площадка предлагаща възможност за изграждане на барбекю зона , за да бъде този дом перфектно място за събирания с близки и приятели.

Разположението на село Безводица е много благоприятно. То е заобиколено от гори и блата, които го защитават от ветрове и са благоприятно място за прелетните птици, които са основната атракция и забележителност на селото.

В населеното място има детска градина, младежки клуб, здравна служба, футболно игрище, хранителни магазини и бистро.Селото е известно с многото си щъркелови гнезда, а също така има и атрактивна ферма за щрауси, която развива селски туризъм и привлича много хора.

Близостта до гр. Добрич, добрите транспортни връзки, красивата природа и екологично чистата околна среда, създават добри предпоставки за развитието на селски и еко-туризъм.

Разстояния :

с. Безводица - Варна - 60 км
с. Безводица - Добрич - 14 км
с. Безводица - Балчик - 22 км
с. Безводица - Албена - 35 км

Ако имате интерес към този имот , обадете се на посоченият телефонен номер и цитирайте код на обявата: 356048
Цена

Цена на имота: 34 000 €

Цена NA mkw: 340 €

Локация

rejon Dobricz, Bezwodica

Статистика
  • 5разглеждания
  • 0добавяния в Бележника
Обявата е публикувана на 3 czerwiec 2024
Попитай продавача
087XXX... (покажи)
Брокер
Kamelija Michowa
0877590308

IMOTI PREMIER
Warna ul. Georgi Benkowski 90 et.6 of.20
Na sprzedaż Dom в rejon Dobricz, Bezwodica
34 000 €
100 mkw1 Cegła