Na sprzedaż  1 sypialnia region Burgas , Sweti Wlas , 71 mkw | 48507931
Na sprzedaż 1 sypialnia
region Burgas, Sweti Wlas Zobacz na mapie
80 000
71 mkw5 Cegła, 2009
Centralne ogrzewanie: NIEGaz: NIE
Usunąć
Opis nieruchomości:
За повече информация обадете ни се на тел: 0882 817 478 или 02 425 68 40 и цитирайте референтния номер на имота: Snb 41444.

Отговорен брокер: Стилиян Георгиев

Представяме на вашето внимание модерно обзаведен и оборудван двустаен апартамент в комплекс "Сиана 5", с красива гледка към вътрешния двор с басейна, към морето и планината. Сградата се характеризира с удобна локация на трета линия от морето, на 5 минути пеша от плажа.

Апартаментът се разполага на пети жилищен етаж в новопостроена сграда с асансьор. Още от входната врата се влиза в огромна дневна, която се състои от кухненски бокс, оборудван с кухненски модул в свежите зелено-оранжеви тонове, трапезария със стъклена трапезна маса и удобни оранжеви столове, както и дневна част, оборудвана с удобен холов диван, модулна секция с телевизор и климатик. От тази стая се влиза в напълно оборудвана и обзаведена с всички необходими уреди и аксесоари баня с тоалетна, в която е поставена душ кабина и пералня. Спалнята се намира в лявата част на жилището и е напълно обзаведена с две големи легла, малко нощно шкафче и двукрилен гардероб. За уюта на жилището са поставени пердета и завеси в зависимост от интериора на помещението. От всяка една от стаите се излиза на компактна тераса със страничен изглед към морето.

Комплекс "Сиана" разполага с басейн с детски кът, магазини, паркинг. Само на 300 метра от комплекса се разполага автобусна спирка. Съвсем близо се намира и яхтеното пристанище Марина Диневи. Околността предлага множество удобства сред които кафене, магазини, хипермаркет, ресторанти и други места за отдих и развлечения.

Изключително предложение както за курортно жилище, така и като инвестиционен проект.

Оглед на имота
Можем да организираме оглед на имота в удобно за вас време. За целта, свържете се с отговорния за офертата брокер и му кажете кога бихте искали да направите оглед.

Резервация на имота
Имотът може да бъде резервиран и свален от продажба със заплащане на депозит, след което се прекратява провеждането на огледи с други купувачи и започва подготовка на документите за сключване на предварителен и окончателен договор. Свържете се с отговорния брокер за този имот за подробна информация относно процедурата на покупка и начините за плащане.

Допълнителни услуги и следпродажбено обслужване
Ние сме реномирана компания и ще бъдем с вас не само по време на покупката, но и след това, осигурявайки ви допълнителни услуги по ваше изискване с цел ...
Cechy:
  • Winda
  • połączenie internetowe
  • Umeblowany
Cena

Cena nieruchomości: 80 000 €

Cena NA mkw: 1126,761 €

Lokalizacja

region Burgas, Sweti Wlas

Statystyka
  • 33wyświetlenia
  • 0oszczędza
Ogłoszenie zostało zaktualizowane 21 sierpień 2020
Skontaktuj się ze sprzedawcą
088XXX... (pokazywać)
Agent
Stilijan Georgiew
0882 817 478

BALGERIAN PROPERTIS
Sofia kw. Lozenec, ul. Zlaten rog 22, et. 4, ofis 7
Na sprzedaż 1 sypialnia в region Burgas, Sweti Wlas
80 000 €
71 mkw5 Cegła, 2009