Na sprzedaż  1 sypialnia Sofia , Manastirski liwadi , 60 mkw | 54502552
Na sprzedaż 1 sypialnia
TOP
Sofia, Manastirski liwadi Zobacz na mapie
200 500
VAT nie jest wliczony w cenę
60 mkw8 Cegła, 2025
Centralne ogrzewanie: -Gaz: TAK
Usunąć
Opis nieruchomości:
Дирекна продажба от инвеститор! Без комисионна от купувач! Продава уникален малък артистичен апартамент с невероятна гледка към Витоша, над всички сгради в района!В новострояща се сграда С АКТ 14! Апартамент, на последен етаж, юг, със спираща дъха гледка към Витоша! Гледка над всички съседни сгради. Общите части ще са изпълнени с модерни и луксозни материали, по дизайнерски проект. Сградата е на уникална локация -на 150м от бул.България и точно срещу колелото на трамвай 7 и 27. Сградата се строи по най-съвременните технологични методи, като конструкцията е безгредова стоманобетонна, изпълнена с предварително напрегнати плочи.
Фасадите са решени в хармонично съчетание на еркери и балкони, плътни стени и прозоречни отвори. Използваните материали са едроразмерна стъклокерамика LAMINAM, HPL, композит Etalbond и облицовки от естествен камък интегрирани в система Окачена Вентилируема Фасада. Алуминиева дограма от най-висок клас Superthermo 80mm фабрично боядисана в премиум цвят Brun Sable на AkzoNobel. Особено внимание е обърнато на стъклопакета, който е троен усилен 6/4/6mm Стъкла : 4S evolution /cristal clear/ Low emission. За допълнителна топлоизолация всяка позиция от дограмата е монтирана върху Purenit. Парапетите са стъклени закален триплекс 16mm с височина 105 см.
Сградата е газифицирана с инсталация за индивидуални газови котли и радиално захранени отоплителни тела радиатори. Само жилищата на последен етаж ще се изпълнят с подово отопление.
Всички подове на жилищните части са шумоизолирани с мембрана на ISOLGOMMA GREI.
За апартаментите на последен етаж са предвидени индивидуални интериорни проекти.Обадете ни се за повече информация.
Ап.48 се намира на последен етаж, много артистичен и има спираща дъха гледка към Витоша. Апартамента е без тераса, с подово отопление,алуминиева дограма с трислоен стъклопакет, високи тавани и се предлага с интериорен проект.
Сградата разполага с паркоместа и гаражи на ниво -2.
Очаква се строителството на сградата да приключи през втората половина 2025г.
За допълнително информация за имота и други свободни апартаменти,обадете се на телефон 0898516091
Cechy:
  • W budowie
  • Z garażem
  • Z parkingiem
  • Kontrola dostępu
Cena

Cena nieruchomości: 200 500 €

Cena NA mkw: 3341,667 €

Lokalizacja

Sofia, Manastirski liwadi

Statystyka
  • 23wyświetlenia
  • 0oszczędza
Ogłoszenie zostało zaktualizowane 3 lipiec 2024
Skontaktuj się ze sprzedawcą
089XXX... (pokazywać)

STRUKTART OOD
Sofia gr.Sofija
Na sprzedaż 1 sypialnia в Sofia, Manastirski liwadi
200 500 €
60 mkw8 Cegła, 2025