Na sprzedaż  2 sypialnie Burgas , Sarafowo , 93 mkw | 62955355
Na sprzedaż 2 sypialnie
VIP
Burgas, Sarafowo Ver en el mapa
115 000
VAT jest wliczony w cenę
93 mkw5 Cegła, 2010
Calefacción central: NIEGas: NIE
Eliminar
Descripción de propiedad:
За повече информация обадете ни се на тел: 0882 817 497 или 056 828 449 и цитирайте референтния номер на имота: BS 82901.

Отговорен брокер: Павел Раванов

Представяме на вашето внимание изцяло обзаведен и оборудван тристаен апартамент на тихо и спокойно място в крайбрежния квартал на гр. Бургас - Сарафово, на 700 м от разкошната плажна ивица.

Жилището (93.46 кв.м.) е разположено на 5/6 етаж в сграда с асансьор и следното разпределение:
Просторна и светла дневна с трапезария и кухня
Две спални
Баня с wc
Коридор
Две тераси с просторна гледка към града и околността

Изложението на апартамента е югоизток. Имотът се предлага за продажба с пълното обзавеждане и оборудване от снимките. Подходящ е за постоянно живеене и отдаване под наем.

Квартал Сарафово се намира на 5 километра от топ центъра на града. Снабден е с градски транспорт, магазини, ресторанти, училище, ясли, детска градина, лекарски кабинети, банкомати, СПА център, спортни клубове, тенис корт и друга необходима инфраструктура. Преди няколко години е построен яхтен клуб. В близост до Сарафово е разположено международното летище.

Местните плажове са с дължина от 4 километра, с тъмен пясък, богат на магнезий, манган, желязо, както и на други минерали и микроелементи, с лечебни свойства.

Между Сарафово и Бургас се намират известните кални източници Солниците. Недалеч са разположени античните градове Несебър и Созопол (20-30 минути пътуване с кола), тракийски гробници, антични паметници, курорта Слънчев бряг и други интересни места.

Оглед на имота
Можем да организираме оглед на имота в удобно за вас време. За целта, свържете се с отговорния за офертата брокер и му кажете кога бихте искали да направите оглед.

Резервация на имота
Имотът може да бъде резервиран и свален от продажба със заплащане на депозит, след което се прекратява провеждането на огледи с други купувачи и започва подготовка на документите за сключване на предварителен и окончателен договор. Свържете се с отговорния брокер за този имот за подробна информация относно процедурата на покупка и начините за плащане.

Допълнителни услуги и следпродажбено обслужване
Ние сме реномирана компания и ще бъдем с вас не само по време на покупката, но и след това, осигурявайки ви допълнителни услуги по ваше изискване с цел пълноценно и безпроблемно ползване на новозакупения имот. Услугите, които можем да предложим, включват застраховка на движимо и недвижимо имущество, застраховка живот, медицинско и ...
Características:
  • Winda
  • połączenie internetowe
  • Umeblowany
Precio

Precio de la propiedad: 115 000 €

Precio NA mkw: 1236,559 €

Ubicación

Burgas, Sarafowo

Estadísticas
  • 576puntos de vista
  • 0ahorra
El anuncio ha sido actualizado el 26 kwiecień 2024
Contacte al vendedor
088XXX... (espectáculo)
Agente
Pawel Rawanow
0882 817 497

BALGERIAN PROPERTIS BURGAS
Burgas gr. Burgas, ul. Wazrażdane 10, et. 4
Na sprzedaż 2 sypialnie в Burgas, Sarafowo
115 000 €
93 mkw5 Cegła, 2010