Na sprzedaż  2 sypialnie region Burgas , k.k. Slanczew brjag , 104 mkw | 66822840
Na sprzedaż 2 sypialnie
TOP
region Burgas, k.k. Slanczew brjag Виж на картата
105 000
Nie jest naliczany podatek VAT
104 mkw5 Cegła, 2011
ТЕЦ: NIEГаз: TAK
Премахни
Описание на имота:
Имаме удоволствието да Ви предложим за продажба просторен тристаен апартамент в комплекс Ривър парк (River park), разположен в близост до Cacao beach и плажната ивица на Слънчев бряг.
Апартаментът е тристаен с обща площ 103,76 кв.м. (застроена площ 84,07 кв.м.) и се намира на 5-ти етаж от 6 в сграда с асансьор, работещ през цялата година. Имотът разполага с просторна всекидневна с кухненски бокс, две спални, баня с тоалетна и два балкона с панорамна гледка море. Продава се напълно обзаведен, както се вижда в галерията към офертата. Апартаментът не е амортизиран, в него е живяно общо два месеца в последните 10 години. Местоположението на имота е неговото най-голямо предимство. Предлага чудесно съчетание между море и планина, намира се на 451 метра от прекрасните плажове на Слънчев бряг.
Комплексът е с висококачествено строителство, много добра поддръжка, асансьор, басейн с кът за слънчеви бани, рецепция, ресторант, паркинг и охрана.
Такса поддръжка: 10 EUR/кв.м. Етап на строителство: Разрешение за ползване, Акт 16. Можем да организираме оглед на имота в удобно за Вас време. За целта, свържете се с отговорния за офертата брокер и му кажете кога бихте искали да направите оглед. Може да закупите най-подходящия за Вас недвижим имот с наша помощ дори по време на извънредно положение и пандемия! Избирате от актуалните и проверени оферти на нашата агенция. Провеждаме видео оглед на имота в реално време. Вие взимате спокойно Вашето решение за покупка. Гарантираме пълна юридическа защита. Имотът може да бъде резервиран и свален от продажба със заплащане на депозит, след което се прекратява провеждането на огледи с други купувачи и започва подготовка на документите за сключване на предварителен и окончателен договор. Нашият адвокат може да Ви представлява с пълномощно при покупката на имота. Ще Ви изпратим готовите документи по куриер на посочен от Вас адрес.
Особености:
  • Z parkingiem
  • połączenie internetowe
  • Umeblowany
  • Kamery ochrony
  • Izolacja cieplna
Цена

Цена на имота: 105 000 €

Цена NA mkw: 1009,615 €

Локация

region Burgas, k.k. Slanczew brjag

Статистика
  • 117разглеждания
  • 0добавяния в Бележника
Обявата е коригирана на 3 kwiecień 2024
Попитай продавача
088XXX... (покажи)
Брокер
Iwan Wasilew
0889904410

KAPITAL ESTEJT
Burgas Burgas, ul.Wasil Aprilow 18, et.1
Na sprzedaż 2 sypialnie в region Burgas, k.k. Slanczew brjag
105 000 €
104 mkw5 Cegła, 2011