Na sprzedaż  2 sypialnie Sofia , Lewski , 103 mkw | 70112214
Na sprzedaż 2 sypialnie
Sofia, Lewski
149 650
VAT jest wliczony w cenę
103 mkw3 Cegła, 2024
Încălzire centrală: -Gaz: -
Elimina
Descrierea proprietății:
Предлагаме модерна жилищна сграда от Инвеститор! Без КОМИСИОН! Гъвкава схема на плащане! Местоположението има много добра транспортна свързаност: метро, трамвай 22 и автобуси 79 и 90. Сградата е на 900 м от изграждащата се в момента метростанция Витиня. Има удобни връзки към аерогара София и изходните автомагистрали. В района има много училища, детски градини и търговски обекти. Стадионът и парк Герена са на 10 минути пеша. Община Подуене е разположена на 700 метра от сградата. Жилищната сграда ще е отделена от Ботевградско шосе с 30 метрова зелена зона.
Общите части на сградата ще бъдат луксозно изпълнени и оборудвани с гранит, дървена ламперия и луксозен хидравличен асансьор. Апартаментите са проектирани по европейски стандарти с висока енергийна ефективност, което определя един по-добър жилищен обем и предоставя усещането за много простор и слънчева светлина. Предвидена е шумоизолация, прозорците ще бъдат оборудвани с шесткамерна дограма с трислоен стъклопакет и К стъкло, шумо- и топлоизолация.
Фасадно Лед осветление и декоративно градинско осветление ще очертаят зелените площи; Система за контрол на достъпа към сградата и подземния гараж; система за видеонаблюдение, видеодомофонна система с контрол на достъп с карта или чипове ; СОТ система за всеки апартамент ; Електронни водомери при които цялата информация ще се сканира от входа на сградата ; Изводи за електрически щори за всеки прозорец в жилищната част ; Изводи за климатици във всяка стая ; Блиндирани врати, всичко това ще придаде мидерна визия на сградата; комфорт и безопастност на обитаване.
За огледи и информация, не се колебайте да ни потърсите! Без комисион!
Caracteristici:
  • Winda
  • Kontrola dostępu
  • Izolacja cieplna
Preț

Prețul proprietății: 149 650 €

Preț NA mkw: 1452,913 €

Locație

Sofia, Lewski

Statistici
  • 30vederi
  • 0salvează
Anunțul a fost actualizat pe 19 czerwiec 2024
Contacteaza vanzatorul
087XXX... (spectacol)

STANDART GRUP - IMOTI
Sofia ul.Parczewicz 1
Na sprzedaż 2 sypialnie в Sofia, Lewski
149 650 €
103 mkw3 Cegła, 2024