Na sprzedaż  Dom rejon Dobricz , Wasilewo , 56 mkw | 78916844
Na sprzedaż Dom
rejon Dobricz, Wasilewo Zobacz na mapie
32 000
VAT jest wliczony w cenę
56 mkw(820 mkw)- Cegła, 1971
Centralne ogrzewanie: NIEGaz: NIE
Usunąć
Opis nieruchomości:
За повече информация обадете ни се на тел: 0882 817 471 или 052 813 703 и цитирайте референтния номер на имота: Vna 77336.

Отговорен брокер: Красен Захариев

Основно ремонтирана селска къща с нов покрив. Селото се намира само на 30 минути с кола от плажната ивица на Балчик и 15 минути от Добрич, който е един от най-големите градове в областта. В непосредствена близост до селото има живописна гора, заобиколена от каменисти хълмове. Местността и е чудесно място за селски туризъм, пикници, разходки и отдих на открито.

Къщата е с площ 56 кв. м. и се състои от преддверие и две стаи. Банята и тоалетната са външни, могат да се направят вътре срещу допълнително заплащане. Къщата разполага със СОТ.
Двора е с площ 820 кв. м. със засадени сливи, орех, лозя, ягоди.

В селото има начално училище, читалище с богата библиотека, детска градина, кръчма, стадион, детска площадка, смесен магазин, кметство, пощенски клон, лекарски и зъболекарски кабинети. Има редовен автобусен транспорт до гр. Генерал Тошево и околните села.


Оглед на имота
Можем да организираме оглед на имота в удобно за вас време. За целта, свържете се с отговорния за офертата брокер и му кажете кога бихте искали да направите оглед.

Резервация на имота
Имотът може да бъде резервиран и свален от продажба със заплащане на депозит, след което се прекратява провеждането на огледи с други купувачи и започва подготовка на документите за сключване на предварителен и окончателен договор. Свържете се с отговорния брокер за този имот за подробна информация относно процедурата на покупка и начините за плащане.

Допълнителни услуги и следпродажбено обслужване
Ние сме реномирана компания и ще бъдем с вас не само по време на покупката, но и след това, осигурявайки ви допълнителни услуги по ваше изискване с цел пълноценно и безпроблемно ползване на новозакупения имот. Услугите, които можем да предложим, включват застраховка на движимо и недвижимо имущество, застраховка живот, медицинско и автомобилно застраховане, строителни и ремонтни дейности, обзавеждане, юридически и счетоводни услуги и др.
...
Cena

Cena nieruchomości: 32 000 €

Cena NA mkw: 571,429 €

Lokalizacja

rejon Dobricz, Wasilewo

Statystyka
  • 179wyświetlenia
  • 0oszczędza
Ogłoszenie zostało zaktualizowane 26 sierpień 2022
Skontaktuj się ze sprzedawcą
088XXX... (pokazywać)
Agent
Krasen Zachariew
0882 817 471

BALGERIAN PROPERTIS
Sofia kw. Lozenec, ul. Zlaten rog 22, et. 4, ofis 7
Na sprzedaż Dom в rejon Dobricz, Wasilewo
32 000 €
56 mkw- Cegła, 1971