Na sprzedaż  Dom region Płowdiw , Michilci , 120 mkw | 84470910
Na sprzedaż Dom
region Płowdiw, Michilci Zie op de kaart
130 000
120 mkw(900 mkw)1 Cegła
Centrale verwarming: NIEGas: NIE
Verwijderen
Eigenschap Beschrijving:
За повече информация обадете ни се на тел: 0882 817 474 или 032 586 956 и цитирайте референтния номер на имота: Plv 1981.

Отговорен брокер: Петър Петаларев

Предлагаме ви да станете горд собственик на прекрасен имот с невероятно красива градина на 6 км от Хисар, на 4 км Баня и на 40 км от Пловдив. Състои се от две едноетажни къши, сгушени в малко село в полите на Средна гора. Едната къща е от старо строителство, а другата от ново. Жилищната площ е 120 кв.м. (разпределени равномерно между двете къщи), а добре поддържаният двор - 900 кв.м. с паркинг. Селото се намира в централна България, в район с с прекрасен климат и четири сезона.

Новата къща се намира в южната част на имота и представлява модерно и компактно жилище с голяма дневна (с кът за хранене, кухненски бокс, камина), баня и малка спалня. Настилките са с теракот, прозорците са ПВЦ, а стените - тухла. Терасата е около 50 кв.м. с прекрасна гледка на юг към хълм и малко поточе. Отоплението е на климатици и камина. Конструкцията позволява построяването на допълнителни етажи. Това жилище представлява модерен жилищен комплекс с всичко, от което имате нужда. В двора ще откриете навес, външна зона за релакс, дървена барака и голяма градина. Тревата може да се използва като място за пикник, зона за спорт (волейбол, футбол, бадминтон и други игри). Мястото е достатъчно голямо и за детска площадка. Има стълба от външната страна, която води до голяма тераса, подходяща за басейн или място за барбекю.

Старата къща на свой ред е построена преди век в автентичен български стил. И до ден днешен тази кирпичена къща продължава да впечатлява с духа си. Типично в този стил тя е едноетажна с малка веранда, която служи за вход за всички стаи. Жилищната площ е разпределена между хол с камина и дървена ниша, кухня, 3 спални, баня и WC. Настилките са дюшеме, стените са от камък, а дограмите са дървени. Тук спокойно могат да се съберат 10 човека. Жилището се нуждае само от малко освежаване, за да може веднага да заживеете тук. В двора до къщата има стар кладенец и автентична тухлена фурна. Налице е и външна чешма с удобен плот.

Целият имот е ограден от масивна каменна ограда автентична структура, която придава на имота още по-голяма културна и историческа стойност. Масивният дървена портал, който води до новата сграда, дава финален щрих към външната красота на стената. Въпреки че е построен и поставен там само преди няколко години, дизайнът на портала е копие на оригинала.

Предлаганите къщи ...
Functies:
  • Z parkingiem
Prijs

Vastgoedprijs: 130 000 €

Prijs NA mkw: 1083,333 €

Plaats

region Płowdiw, Michilci

Statistieken
  • 160keer bekeken
  • 0bespaart
De advertentie is bijgewerkt op 11 kwiecień 2024
Neem contact op met de verkoper
088XXX... (show)
Tussenpersoon
Petar Petalarew
0882 817 474

BALGERIAN PROPERTIS
Sofia kw. Lozenec, ul. Zlaten rog 22, et. 4, ofis 7
Na sprzedaż Dom в region Płowdiw, Michilci
130 000 €
120 mkw1 Cegła