Na sprzedaż  Парцел rejon Dobricz , Kawarna , 10225 mkw | 91114901
Na sprzedaż Парцел
rejon Dobricz, Kawarna
306 750
Nie jest naliczany podatek VAT
10225 mkw
Rozporządzenie: TAKElektryczność: NIEWoda: TAK
Usunąć
Opis nieruchomości:
Оферта с номер: 64337

Парцела е изключително предпочитан, като осигурява уникално съчетание от природни красоти и удобства. Намиращ се само на 500 метра от морския бряг, този парцел предлага изглед към прекрасния плаж, който може да се наслаждавате всеки ден.

Теренът е в регулация, което означава, че имате гаранция, че има план за изграждане на инфраструктура и сгради в района. Това улеснява процеса на строеж и ви дава голяма гъвкавост във вашия проект за строителство.

Парцелът е с площ от 10225 квадратни метра, като това ви дава достатъчно пространство, за да осъществите вашите идеи за дома на мечтите си. В близост до него има канализация, което значително улеснява вашия живот и намалява грижите за поддръжката на имота.

Освен това, в района има наличие на електрическа мрежа и водопровод, което е от съществено значение за вашия комфорт и удобство. Минералната вода в близост е бонус, който може да ползвате за здравословни цели или просто за релаксация.

Локацията на този парцел е истински топ, предлагайки ви мечтаното място за вашето бъдещо жилище или инвестиция. Не се колебайте да се свържете с нас на посочения телефонен номер: 0897010001 - Костадинов Имоти, за да получите още подробности и да започнете вашето ново приключение към невероятния живот край морския бряг.
Cechy:
  • Do budownictwa przemysłowego
  • Do budownictwa mieszkaniowego
Cena

Cena nieruchomości: 306 750 €

Cena NA mkw: 30 €

Lokalizacja

rejon Dobricz, Kawarna

Statystyka
  • 8wyświetlenia
  • 0oszczędza
Ogłoszenie zostało zaktualizowane 5 czerwiec 2024
Skontaktuj się ze sprzedawcą
089XXX... (pokazywać)

KOSTADINOW IMOTI
Plowdiw ul. Awksentij Weleszki 60
Na sprzedaż Парцел в rejon Dobricz, Kawarna
306 750 €
10225 mkw