Na sprzedaż  Dom region Płowdiw , Nowakowo , 118 mkw | 97515397
Na sprzedaż Dom
TOP
region Płowdiw, Nowakowo Zobacz na mapie
65 000
VAT jest wliczony w cenę
118 mkw(800 mkw)- Belki trymerowe, 1960
Centralne ogrzewanie: NIEGaz: NIE
Usunąć
Opis nieruchomości:
За повече информация обадете ни се на тел: 0882 817 450 или 032 586 956 и цитирайте референтния номер на имота: Plv 84741.

Отговорен брокер: Румяна Ласкова

Открийте спокойствието и красотата на село Новаково с този прекрасен двуетажен имот, идеален за тези, които търсят уединение и природа. Сградата е построена през 1960 година и е изработена от материали като камък и тухла, което осигурява здравина и устойчивост. Насладете се на удобството на напълно реновирания покрив и модернизираната дограма, които допринасят за комфорта и сигурността на жилището.

Имотът разполага с двор с площ от 800 кв. м., където е построена и лятна кухня с трапезария, идеална за семейни събирания или просто за отдих . Пространството е допълнено от 79 кв. м. стопанска постройка, която предлага допълнителни възможности.

Разпределение:
Етаж 1- остъклено антре, с пейка и гледка към двора, следвано от вестибюл, който води към спалня 1, лятна кухня с трапезария; баня с тоалетна;
Лятната кухня с трапезария се намира на първо ниво и представлява едноетажна, допълнителна пристройка, на бетонна плоча, към първи етаж на къщата. Към нея се влиза от вестибюла на ет 1.
Етаж 2 - вестибюл, с преход към малка спалня 2 , голяма спалня 3, и тераса.

Направен е частичен ремонт, който се състои в:
цялостна подмяна на дограмата
подмяна на ел. инсталацията
сменени входни врати на двата етажа
на ет 2 е направен окачен таван с положена вата
цялостно ремонтиран покрив на къщата
положена изолация на покрива на лятната кухня

Този имот предлага идеалната среда както за целогодишно живеене, така и за къща за гости, благодарение на своето местоположение в подножието на Родопите и близостта до множество културни и природни забележителности. Село Новаково е разположено на 506 метра надморска височина, предлагайки чист въздух и балканска вода, което го прави идеално за любители на активния отдих и спортовете. На кратко разстояние се намира и язовир Мечка , където можете да се насладите на риболов или просто на разходка сред природата.

Не пропускайте шанса да станете част от този вълшебен кът на България, където можете да изживеете спокойствието и красотата на селския живот. Свържете се с нас за организиране на оглед и повече информация.

Оглед на имота
Можем да организираме оглед на имота в удобно за вас време. За целта, свържете се с отговорния за офертата брокер и му кажете кога бихте искали да направите оглед.

Резервация на имота
Имотът може да бъде ...
Cena

Cena nieruchomości: 65 000 €

Cena NA mkw: 550,847 €

Lokalizacja

region Płowdiw, Nowakowo

Statystyka
  • 13wyświetlenia
  • 0oszczędza
Ogłoszenie ukazało się na 16 maj 2024
Skontaktuj się ze sprzedawcą
088XXX... (pokazywać)
Agent
Rumjana Laskowa
0882 817 450

BALGERIAN PROPERTIS
Sofia kw. Lozenec, ul. Zlaten rog 22, et. 4, ofis 7
Na sprzedaż Dom в region Płowdiw, Nowakowo
65 000 €
118 mkw- Belki trymerowe, 1960