КАПИТАЛ ИНВЕСТ
21 vlastnosti
Благоевград, ул.'Стефан Стамболов' 8 до маг. BILLA
089 840 6404
КАПИТАЛ ИНВЕСТ - 12 имота за продажба, Апартаменти
FiltryMapa
Seřazeno podle:
E-mailová upozornění:
Вид на имота
Вид на имота
Цена (в EUR)
Цена на кв.м площ
Квадратура
Етаж
Година на строителство
Вид строителство
Особености
Газ
ТЕЦ