À venda  Mais de 3 quartos Plovdiv , Karchiiaka , 284 m² | 10949669
À venda Mais de 3 quartos
Plovdiv, Karchiiaka
390 820
O IVA está incluído
284 m²Tijolo
ТЕЦ: -Газ: -
Премахни
Описание на имота:
Оферта 62992: Предлагаме на Вашето внимание жилище в малка сграда, разположена в района между Новотела и моста на Герджика. Отлична инвестиционна възможност, съвкупност от висок клас изпълнение и топ локация!
Разпределение: ПЕНТХАУС за голяма фамилия с три спални, самостоятелен на етаж с личен достъп до асансьор, състои се от светла и просторна дневна 55кв.м. с излаз на две панорамни тераси, оформена на кътове: кът за ниска и мека мебел, кът за хранене с голяма трапезна маса, кухненска част и кът за отдих/четене на книга, три големи самостоятелни спални: родителска 13кв.м. с гардеробна 6кв.м. и голяма самостоятелна баня с тоалетна 6кв.м., две хубави детски 16 и 19 кв.м., две бани с тоалетна по 5кв.м., широко входно антре и още една чудесна тераса.
Локация: Перфектно местоположение в близост до Суперцентър и същевременно с достъп до всички изходящи пътни артерии, характеризира района като един от най-предпочитаните за покупка както на основни жилища, така и за покупка на имоти с инвестиционна цел.
Материали: Строителната компания е с доказан имидж и в строителството, като ще се използват материали от висок клас, съобразени с всички съвременни технологии.
Екстри: Във всеки апартамент е заложена система за умен дом, омекотяване на водата посредством система от филтри, фотоволтаична инсталация за собствена употреба на общите части, видео наблюдение в общите части на партер, сутерени и двор, видеодомофонна система във всеки апартамент, гранит по стълбища и коридори, стъклени дизайнерски парапети, достъп до двора за автомобилите, метална врата с дистанционно управление. Жилищната сграда съчетава качествата на съвременната архитектура и новите технологии в строителството.
Възможност за закупуване на партерен гараж или подземно паркомясто!!!ВИЖТЕ ОЩЕ ИЗГОДНИ ОФЕРТИ НА https://www.kondorimoti.com/ С ЕЖЕДНЕВНА АКТУАЛИЗАЦИЯ!
À venda  Mais de 3 quartos Plovdiv , Karchiiaka , 284 m² | 10949669 - imagem [2]
Цена

Цена на имота: 390 820 €

Цена sobre m²: 1376,127 €

Локация

Plovdiv, Karchiiaka

Статистика
  • 96разглеждания
  • 0добавяния в Бележника
Обявата е коригирана на 7 maio 2024
Попитай продавача
089XXX... (покажи)
Брокер
Hristo Trifonov
0896720455

KONDOR - NEDVIJIMI IMOTI
Plovdiv ul.Petko D.Petkov 23,et.4 /do TC Grand/
À venda Mais de 3 quartos в Plovdiv, Karchiiaka
390 820 €
284 m²Tijolo