À venda  2 quartos região Varna , Biala , 109 m² | 18504781
À venda 2 quartos
região Varna, Biala Siehe auf der Karte
89 000
O IVA está incluído
109 m²Tijolo, 2008
Zentralheizung: NÃOGas: NÃO
Entfernen
Objektbeschreibung:
За повече информация обадете ни се на тел: 0882 817 468 или 052 813 703 и цитирайте референтния номер на имота: Vna 84144.

Отговорен брокер: Юлияна Куртева

В продажба тристаен, топъл и просторен апартамент подходящ за голямо семейство. Апартаментът е разположен в изключително поддържан комплекс с три басейна, в близост до плажа на град Бяла, област Варна.

Жилището е в перфектно състояние, изцяло оборудвано с мебели и техника. Състои се от два коридора, югоизточна дневна с кухня и тераса, санитарен възел, отделна тоалетна, две просторни спални с тераса. Изложение изток/юг/запад. Частична морска гледка от прозорците на хола и спалните. Климатици в стаите.

Сградата е с асансьор, паркинг за общо ползване пред нея. Обширна плажна ивица е на две минути от сградата. Плажът се простира до реставрираната крепост на нос Св. Атанасий . В непосредствена близост до супермаркети и ресторанти. Спокойствието и просторът, който ще срещнете в Бяла го правят изключително популярен за български и чуждестранни туристи търсещи спокойната, екологична среда и чисто море.

Такса поддръжка 9,6 евро/кв.м.

Оглед на имота
Можем да организираме оглед на имота в удобно за вас време. За целта, свържете се с отговорния за офертата брокер и му кажете кога бихте искали да направите оглед.

Резервация на имота
Имотът може да бъде резервиран и свален от продажба със заплащане на депозит, след което се прекратява провеждането на огледи с други купувачи и започва подготовка на документите за сключване на предварителен и окончателен договор. Свържете се с отговорния брокер за този имот за подробна информация относно процедурата на покупка и начините за плащане.

Допълнителни услуги и следпродажбено обслужване
Ние сме реномирана компания и ще бъдем с вас не само по време на покупката, но и след това, осигурявайки ви допълнителни услуги по ваше изискване с цел пълноценно и безпроблемно ползване на новозакупения имот. Услугите, които можем да предложим, включват застраховка на движимо и недвижимо имущество, застраховка живот, медицинско и автомобилно застраховане, строителни и ремонтни дейности, обзавеждане, юридически и счетоводни услуги и др.
...
Merkmale:
  • Elevador
  • Segurança
  • Mobiliado
Preis

Immobilienpreis: 89 000 €

Preis sobre m²: 816,514 €

Standort

região Varna, Biala

Statistiken
  • 52Ansichten
  • 0spart
Die Anzeige wurde am veröffentlicht 26 fevereiro 2024
Verkäufer kontaktieren
088XXX... (zeigen)
Agent
Iuliiana Kurteva
0882 817 468

BALGERIAN PROPERTIS
Sofia kv. Lozenec, ul. Zlaten rog 22, et. 4, ofis 7
À venda 2 quartos в região Varna, Biala
89 000 €
109 m²Tijolo, 2008