À venda  Mais de 3 quartos Sofia , Slatina , 112 m² | 19454236
À venda Mais de 3 quartos
Sofia, Slatina
290 000
O IVA está incluído
112 m²Tijolo, 1978
Aquecimento central: SIMGás: NÃO
Remover
Descrição da Propriedade:
Ера Фаворит предлага ексклузивно за продажба многостаен апартамент с площ 112 кв.м. по документ за собственост в монолитна тухлена сграда - ЖСК.
Имотът е разположен на седми, последен етаж и разкрива красиви панорамни гледки към Витоша и квартала. Разпределение: входно антре, кухня с балкон и трапезария, с преход към една спалня, тоалетна; просторна дневна, с немски преход към две самостоятелни спални, баня с вана. Дневната и голямата спалня споделят общ балкон с квадратура около 10 кв.м. Другите две спални помещения нямат излаз на балкон. Настилките във всички помещения са естествен дъбов паркет, а в коридора, кухнята, банята и тоалетната - мозайки.
Изложението на кухнята и трапезарията е западно, изложението на две спални помещения и дневната е южно, а третото спално помещение е ориентирано на изток и посреща лъчите на изгрева всяка сутрин. Апартаментът е обезопасен с дървена вътрешна врата и външна врата с двойно заключване. Към имота има и прилежащо мазе с квадратура 5 кв.м. Имотът е за основен ремонт и изчистен от мебели.
Сградата е построена през 1978 г. и е в добро състояние. Има работещ асансьор, добре поддържани общи части, контрол на достъп на входната врата.
Местоположението на сградата е в непосредствена близост до Скай Сити Мол, ИЧС - институт за чуждестранни студенти, Националното танцово училище, детски градини и училища. На пешеходно разстояние от 5-7 минути се изграждат нови метро станции по ул. Гео Милев.
Най-голямото предимство на имота е неговата локация и широка панорамна гледка; няма помещение, което да има изложение в северна посока, кварталът е предпочитан за покупка на жилище, наоколо е напълно изградена инфраструктура, редовен градски транспорт и бърз достъп до централната градска част.

Оферта 7200006
Características:
  • Com uma passagem
Preço

Preço de propriedade: 290 000 €

Preço sobre m²: 2589,286 €

Localização

Sofia, Slatina

Estatisticas
  • 4Visualizações
  • 0economizar
O anúncio foi publicado em 2 julho 2024
Entre em contato com o vendedor
088XXX... (mostrar)

ERA FAVORIT
Sofia j.k. Liulin 3, bl. 379, vh.A
À venda Mais de 3 quartos в Sofia, Slatina
290 000 €
112 m²Tijolo, 1978