À venda  2 quartos Varna , Trochevo , 80 m² | 38331086
À venda 2 quartos
Varna, Trochevo Ver en el mapa
125 000
O IVA está incluído
80 m²Tijolo, 1993
Calefacción central: NÃOGas: NÃO
Eliminar
Descripción de propiedad:
За повече информация обадете ни се на тел: 0882 817 470 или 052 813 703 и цитирайте референтния номер на имота: Vna 84301.

Отговорен брокер: Анна Ицова

Представяме ви очарователно жилище, разположено в сърцето на квартал Трошево, гр. Варна! Този етаж от къща е идеален както за семейства, така и за тези, които търсят тих и спокоен дом. Този поддържан имот се намира в близост до популярни удобства, включително детска градина, училище, супермаркети и автобусна спирка, което го прави изключително удобен за ежедневните ви нужди. Живейте комфортно, заобиколени от зеленина и спокойствие, като същевременно сте само на кратко разстояние от градския център.

Стъпвайки във вашия нов дом, ще бъдете посрещнати от светъл и приветлив хол, който предлага достатъчно пространство за почивка и забавление. Отделната кухня е оборудвана с всички основни уреди, което я прави перфектна за приготвяне на вкусни ястия за вас и вашето семейство. Спалнята е достатъчно голяма, за да побере голямо легло и други мебели по ваш избор, осигурявайки ви спокойно убежище след дълъг ден. Коридорът осигурява достъп до функционална баня и тоалетна

Изложение - юг, север.

Към етажа има добре поддържано дворно място с площ 180 кв. м., което ви позволява да се насладите на чист въздух и слънчева светлина.

Паркирането в района е свободно.

Квартал Трошево е изключително уреден район, предпочитания за живеене, разположен в близост до Мол Варна, Гранд Мол, супермаркет Лидъл и други големи вериги магазини, община Варна район Младост, бул. Република, бул. Владислав Варненчик и бул. Сливница, детски градини, както и основни и средни училища, аптеки, поликлиники, ресторанти, кафенета, спирки на градския транспорт. Локацията предлага добра комуникативност и лесен автомобилен достъп, както и удобно придвижване с градски транспорт.

Не пропускайте тази невероятна възможност да направите този прекрасен етаж от къща с дворно място свой нов дом! Свържете се с нас днес, за да организирате оглед и да започнете своето приключение в мечтания дом.

Оглед на имота
Можем да организираме оглед на имота в удобно за вас време. За целта, свържете се с отговорния за офертата брокер и му кажете кога бихте искали да направите оглед.

Резервация на имота
Имотът може да бъде резервиран и свален от продажба със заплащане на депозит, след което се прекратява провеждането на огледи с други купувачи и започва подготовка на документите за сключване на предварителен и окончателен договор. Свържете ...
Características:
  • Controle de acesso
  • Mobiliado
Precio

Precio de la propiedad: 125 000 €

Precio sobre m²: 1562,5 €

Ubicación

Varna, Trochevo

Estadísticas
  • 33puntos de vista
  • 0ahorra
El anuncio fue publicado el 21 março 2024
Contacte al vendedor
088XXX... (espectáculo)
Agente
Anna Icova
0882 817 465

BALGERIAN PROPERTIS VARNA
Varna gr. Varna, bul. Vladislav Varnentchik 110, et. 2, ofis 4
À venda 2 quartos в Varna, Trochevo
125 000 €
80 m²Tijolo, 1993