À venda  Casa região Burgas , Kablechkovo , 179 m² | 66401244
À venda Casa
TOP
região Burgas, Kablechkovo Виж на картата
155 000
Não é cobrado IVA
179 m²(400 m²)Tijolo, 2019
ТЕЦ: NÃOГаз: NÃO
Премахни
Описание на имота:
Предлагаме за продажба нашия нов ексклузивен имот - двуетажна къща, разположена в комплекс Флорал медоус (Floral meadows), местност Давалии, гр. Каблешково, община Поморие, обл.Бургас.
Продава се без мебели, в състоянието, което се вижда на снимките към обявата.
Вила Камелия е специално проектирана да пропуска слънчева светлина през целия ден, разполага с красива веранда и прилежащ двор 400 кв.м., собствен басейн 40 кв.м., две тераси на втория етаж, с гледка юг - изток. Вила Камелия е двуетажна вила с три спални и се състои от:
Първи етаж: дневна с камина, кухненски бокс, трапезария, тоалетна и душ, спалня за гости с вграден гардероб и веранда;
Втори етаж: коридор със стълба, две спални със собствен санитарен възел, към всяка спалня има тераса.
Застроената площ на вилата е 62 кв.м., а разгънатата площ е 179,20 кв.м.
Къщата е идеален избор за хора, които търсят уютно жилище, където да съчетаят комфорт и природна красота. Със своята двуетажна конструкция, тя предлага лесен и удобен достъп до всички стаи и голяма функционалност. Дворът е идеален за градинарство, почивка и развлечения на открито. Паркомясто за един автомобил до къщата.
Имотът е подходящ както за целогодишно пребиваване, така и за почивка. Разполагате със собствен басейн в двора. Няма да има съседи над или под вас, които да се налага да чувате или да ви притесняват. Къщата предлага комфорт, спокойствие и възможност за почивка сред красивата природа. От къщата се открива просторна панорамна гледка на югоизток, която никога няма да бъде закрита от други сгради.
Разстоянието от къщата до центъра на град Каблешково е 3,22 км., до най-близкия плаж (Ахелой) 6,16 км., до общинския център Поморие 14,2 км., до Несебър 12,6 км., до областния град Бургас 19,66 км.
В деня на покупката при нотариус в Поморие, новият собственик подписва договор за управление, поддръжка и спазване на вътрешния ред на Флорал медоус с обслужващата компания.
Тя предоставя на всеки собственик ползването на терена и инфраструктурата на Флорал медоус (вътрешни пътища, зелени площи и насаждения, паркинги, оградите, вътрешната електропреносна мрежа, вътрешните канализационна и водопроводна инсталации и всички други обекти, които по естеството си са предназначени за общо ползване. Годишна такса поддръжка: 1800 евро на година.
Можем да организираме оглед на имота в удобно за Вас време. За целта, свържете се с отговорния за офертата брокер и му кажете кога бихте искали да направите оглед. Може да закупите най-подходящия за Вас недвижим имот с наша помощ дори по време на извънредно положение и пандемия! Избирате от актуалните и проверени оферти на нашата агенция.
Провеждаме видео оглед на имота в реално време. Вие взимате спокойно Вашето решение за покупка. Гарантираме пълна юридическа защита. Имотът може да бъде резервиран и свален от продажба със заплащане на депозит, след което се прекратява провеждането на огледи с други купувачи и започва подготовка на документите за сключване на предварителен и окончателен договор. Нашият адвокат може да Ви представлява с пълномощно при покупката на имота. Ще Ви изпратим готовите документи по куриер на посочен от Вас адрес.
Особености:
  • Com estacionamento
  • conexão de internet
  • Câmeras de segurança
  • Controle de acesso
  • Segurança
  • Isolamento térmico
  • Complexo fechado
Цена

Цена на имота: 155 000 €

Цена sobre m²: 865,922 €

Локация

região Burgas, Kablechkovo

Статистика
  • 26разглеждания
  • 0добавяния в Бележника
Обявата е публикувана на 3 maio 2024
Попитай продавача
088XXX... (покажи)
Брокер
Ivan Vasilev
0889904410

KAPITAL ESTEIT
Burgas Burgas, ul.Vasil Aprilov 18, et.1
À venda Casa в região Burgas, Kablechkovo
155 000 €
179 m²Tijolo, 2019