À venda  2 quartos Varna , Briz , 203 m² | 74443647
À venda 2 quartos
Varna, Briz
424 583
O IVA está incluído
203 m²14º Tijolo, 2023
Aquecimento central: -Gás: -
Remover
Descrição da Propriedade:
Предлагаме Ви тристаен апартамент за продажба в квартал Бриз, град Варна.

Жилището се състои от голяма дневна с кухненска част, две спални, голяма тераса, баня с тоалетна, втора тоалетна, дрешник ,килер и коридор. Предлага се завършен по БДС, с включени входни-блиндирани и интериорни врати според цвета на дограмата. Шумо и топлоизолационна вата на тавана. Издава се с включени ел. табла, ключове и контакти.

Сградата отговаря на всички съвременни норми за функционалност, естетика и простор. Безупречно качество с най-висок клас материали, отговарящи на най-съвременните европейски стандарти в строителството. Слънчеви и уютни жилища, панорамна гледка към морето, спокойствие, природен парк - това ще получат собствениците на апартаменти в жилищна сграда.

Местоположение: Районът е изключително комуникативен с отлична инфраструктура, позволяваща бърз и удобен достъп до центъра на Варна, курортните комплекси 'Св. Св. Константин и Елена', 'Златни пясъци' и до всички точки на града: Спортна зала, Делфинариум, Зоологическа градина, както и едни от най-посещаваните за града стадион 'Тича' и стадион 'Варна'.
Само на няколко минути пеша от Морската градина - един от символите на града!
В района на сградата има магазини и големи хипермаркети, спортни центрове, тенис кортове, здравни заведения, места за отдих, обучение и развлечения.
Предимствата и местоположението на жилищната сграда е и близостта до едни от най-елитните учебни заведения на град Варна: IV Езикова гимназия 'Фр. Ж. Кюри', ПГХТ 'Менделеев', Математическа гимназия, Основни училища ' Захари Стоянов и Раковски .
Características:
  • Em construção
  • Elevador
  • Isolamento térmico
Preço

Preço de propriedade: 424 583 €

Preço sobre m²: 2091,542 €

Localização

Varna, Briz

Estatisticas
  • 146Visualizações
  • 0economizar
O anúncio foi atualizado em 17 abril 2024
Entre em contato com o vendedor
0896 XXX... (mostrar)
Agente
Stanislava Koleva
0896880332

REMAKS BAI DA SII
Varna bul. Kniaz Boris I-vi , j.k. Tchaika, blok 20
À venda 2 quartos в Varna, Briz
424 583 €
203 m²14º Tijolo, 2023