Para alugar  1 quarto Plovdiv , Centar , 69 m² | 84331074
Para alugar 1 quarto
Plovdiv, Centar Veja no mapa
600
O IVA está incluído
69 m²5 ª
Aquecimento central: NÃOGás: NÃO
Remover
Descrição da Propriedade:
За повече информация обадете ни се на тел: 0882 817 466 или 032 586 956 и цитирайте референтния номер на имота: Plv 83808.

Отговорен брокер: Стефан Моллов

Предлагаме под наем готов за нанасяне двустаен апартамент с централна локация в гр. Пловдив, близо до Четвъртък пазар, река Марица и мост Герджика, ул. Победа, бул. Руски, бул. Марица, Дондукова градина, Природонаучен музей, Археологически музей, други градски удобства.

Апартаментът (обща площ 69 кв.м., чиста площ 59 кв.м.) се намира на 5/9 етаж в нова сграда (2022 година) с асансьор. Има слънчево южно изложение и следното разпределение:
Хол с кухненски бокс
Спалня
Баня с тоалетна
Тераса

Отоплението и охлаждане е с климатици. Апартаментът разполага с всички необходими ел. уреди и комфортно обзавеждане, които може да разгледате на снимките.

Офертата включва мазе и възможност за свободно паркиране около блока.

Tози напълно обзаведен апартамент с 1 спалня предлага комфортен и удобен начин на живот. С отличното си състояние, съвременните удобства и централна локация този имот е идеален за тези, които търсят уютен дом в сърцето на града. Свържете се с нас още днес, за да организираме оглед!

Оглед на имота
Можем да организираме оглед на имота в удобно за вас време. За целта, свържете се с отговорния за офертата брокер и му кажете кога бихте искали да направите оглед.

Наемане на имота
Ако харесате имота и решите да го наемете, ще имаме ангажимент да организираме среща с наемодателя, на която ще подготвим и ще предоставим за одобрение и подпис от двете страни на договор за наем и приемо-предавателен протокол за имота. Обичайната практика е да се предплати един наем за първия месец и да се остави гаранционен депозит при наемодателя в размер на един наем. Свържете се с отговорния брокер за този имот за по-подробна информация относно процедурата за наемане на имот.

Допълнителни услуги
С нас можете не само да наемете имот, но и да се възползвате от редица допълнителни услуги. Можем да предложим застраховка на движимо и недвижимо имущество, застраховка живот, медицинско и автомобилно застраховане, строителни и ремонтни дейности, обзавеждане, юридически и счетоводни услуги и др.
...
Características:
  • Mobiliado
  • Elevador
Preço

Preço de propriedade: 600 €

Preço sobre m²: 8,696 €

Localização

Plovdiv, Centar

Estatisticas
  • 100Visualizações
  • 0economizar
O anúncio foi publicado em 19 janeiro 2024
Entre em contato com o vendedor
088XXX... (mostrar)
Agente
Stefan Mollov
0882 817 466

BALGERIAN PROPERTIS PLOVDIV
Plovdiv Delovi Centar Plovdiv, ul. Han Kubrat 1, etaj 4, ofis 408
Para alugar 1 quarto в Plovdiv, Centar
600 €
69 m²5 ª