Para alugar  Bar; Cafeteria Stara Zagora , Centar , 326 m² | 89980004
Para alugar Bar; Cafeteria
Stara Zagora, Centar Виж на картата
1000
326 m²
ТЕЦ: NÃOГаз: NÃO
Премахни
Описание на имота:
За повече информация обадете ни се на тел: 0882 817 477 или 042 958 551 и цитирайте референтния номер на имота: SZ 48322.

Отговорен брокер: Мирослав Караколев

Предлагаме на Вашето внимание самостоятелна сграда под наем с площ 326 кв.м., в центъра на града, последно е използвана за ресторант. Имотът се състои от механа, разположена на етаж-сутерен с изход към лятна градина. На първи етаж са разположени 3 зали за посетители, антре към кухнята, кухня, миялно помещение. санитарни възли, склад, и дава отделни входа, към улицата и лятна градина. На втори мансарден етаж се разположени три самостоятелни стаи, две тераси, и помещение подходящо за санитарен възел, или дрешник. Имотът се предлага със следната степен на завършеност: дървена дограма, подове с дюшеме, подове с теракот и стени - латекс. Имотът е снабден с електричество, вода и канализация.

Оглед на имота
Можем да организираме оглед на имота в удобно за вас време. За целта, свържете се с отговорния за офертата брокер и му кажете кога бихте искали да направите оглед.

Наемане на имота
Ако харесате имота и решите да го наемете, ще имаме ангажимент да организираме среща с наемодателя, на която ще подготвим и ще предоставим за одобрение и подпис от двете страни на договор за наем и приемо-предавателен протокол за имота. Обичайната практика е да се предплати един наем за първия месец и да се остави гаранционен депозит при наемодателя в размер на един наем. Свържете се с отговорния брокер за този имот за по-подробна информация относно процедурата за наемане на имот.

Допълнителни услуги
С нас можете не само да наемете имот, но и да се възползвате от редица допълнителни услуги. Можем да предложим застраховка на движимо и недвижимо имущество, застраховка живот, медицинско и автомобилно застраховане, строителни и ремонтни дейности, обзавеждане, юридически и счетоводни услуги и др.
...
Цена

Цена на имота: 1000 €

Цена sobre m²: 3,067 €

Локация

Stara Zagora, Centar

Статистика
  • 68разглеждания
  • 0добавяния в Бележника
Обявата е коригирана на 18 agosto 2023
Попитай продавача
088XXX... (покажи)
Брокер
Miroslav Karakolev
0882 817 477

BALGERIAN PROPERTIS STARA ZAGORA
Stara Zagora Biznes Centar Ramini ul. 'Hadji Dimitar Asenov' 87
Para alugar Bar; Cafeteria в Stara Zagora, Centar
1000 €
326 m²