À venda  Casa região Smolyan , Devin , 534 m² | 90724823
À venda Casa
região Smolyan, Devin Veja no mapa
240 000 BGN
IVA não está incluído
534 m²(81 m²)Tijolo, 2009
Aquecimento central: Aquecimento localGás: -
Remover
Descrição da Propriedade:
Представяме ви къща в гр. Девин със своите 514 кв.м. площ, намираща се в близост до центъра на града. Сградата е здрава, измазана и обновена, докато същевременно ви се предоставя възможност да пригодите жилищните й площи по свои собствен стил и да персонализирате уюта си. Голямо удобство, което предоставя имотът е гаража и селскостопанската постройка, която може да е дом на вашето хоби или просто за съхранание от битови нужди. А дворното място е идеално за семейните съботни забавления. Домът на ул. Бор 17 в град Девин представлява перфектната синергия между уюта на селище и градските удобства. Разположен в живописен квартал, този имот е в близост до ключови зони и удобства в града.

Местоположение: Намира се в тих и зелен квартал. Улица Бор е на кратко разстояние от центъра на града, предоставяйки лесен достъп до магазини, ресторанти и обществени заведения.

Близост до Институции: В рамките на разстояние с кола за минути се намират училища, болница и общинска администрация, осигурявайки удобство за живеещите в този дом.

Паркове и Зелени Площи: Имотът е обграден от обширни зелени площи и паркове. Идеален избор за любителите на природата и активния начин на живот.

Детски Градини и Училища: Детски градини и училища са лесно достъпни, предоставяйки удобство за семейства с деца. Този дом представлява привлекателна възможност за комфортен и спокоен градски живот в град Девин.
Características:
  • Com garagem
  • Para reforma
Preço

Preço de propriedade: 240 000 BGN

Preço sobre m²: 449,438 BGN

Localização

região Smolyan, Devin

Estatisticas
  • 93Visualizações
  • 0economizar
O anúncio foi atualizado em 8 maio 2024
Entre em contato com o vendedor
088XXX... (mostrar)
ADRES NEDVIJIMI IMOTI - SMOLIaN
Smolian bul. Balgariia 6
À venda Casa в região Smolyan, Devin
240 000 BGN
534 m²Tijolo, 2009