À venda  2 quartos Sofia , Strelbichtche , 105 m² | 92768620
À venda 2 quartos
Sofia, Strelbichtche
273 000
Não é cobrado IVA
105 m²Cofragem de grandes superfícies, 1988
ТЕЦ: SIMГаз: -
Премахни
Описание на имота:
Блокът се намира в сърцето на един от най-предпочитаните райони за живеене. С удобен достъп до всякакъв градски транспорт - метростанция България, трамваи и автобуси. Тихо и спокойно място, сред зеленина и площадки за игра. До Южен парк, непосредствено около детски градини, училища и магазини, пазар Иван Вазов.

Прекрасно светло, просторно, чисто и поддържано жилище. Влиза се в широко входно антре, в което спокойно се разполагат порт-манто и вграден гардероб за връхни дрехи и обувки. Дневният тракт се състои от широка трапезария-дневна с преход към кухненски бокс и самостоятелен балкон към него. Отделно жилището разполага с уютен и просторен хол, който в момента се използва и като самостоятелна трета спалня. Нощният тракт е отделен в дъното на апартамента и се състои от две големи и светли спални - от едната се излиза на самостоятелен балкон. От хола и втората спалня се излиза на прекрасна дълбока лоджия, където е разположен кът за отмора. Апартаментът разполага с голяма баня с тоалетна и място за вана, втора тоалетна, мокро помещение/килер. Настилките са теракот в коридора и ламинат в стаите, стените са на латекс. Санитарните помещения са за съвременен ремонт, дограмата е дървена, но поддържана и здрава /за осъвременяване/. Вертикалните щрангове са изцяло подменени.
Жилището предлага функционално разпределение, което осигурява комфорт и уют. Входът е добре поддържан. Мястото е тихо и спокойно. Имот, който си заслужава!
Огледи с предварителна уговорка.
Особености:
  • Elevador
Цена

Цена на имота: 273 000 €

Цена sobre m²: 2600 €

Локация

Sofia, Strelbichtche

Статистика
  • 18разглеждания
  • 0добавяния в Бележника
Обявата е публикувана на 21 junho 2024
Попитай продавача
087XXX... (покажи)
Брокер
Nikolina Petrova
02/8504003; 0878899620

SARVISIZ GRUP-NEDVIJIMI IMOTI
Sofia bul.Goce Deltchev 113, ofis 7
À venda 2 quartos в Sofia, Strelbichtche
273 000 €
105 m²Cofragem de grandes superfícies, 1988