À venda  Casa região Pazardzhik , Velingrad , 216 m² | 95936555
À venda Casa
VIP
região Pazardzhik, Velingrad
124 000
Não é cobrado IVA
216 m²(1 m²)- Tijolo
Centrale verwarming: -Gas: -
Verwijderen
Eigenschap Beschrijving:
Предлагаме ви три етажа от четириетажна къща в кв.'Зайче блато' на близко, пешеходно разстояние от училище Св.св.'Кирил и Методий', хотел 'Бор', в близост до гора и др.
Всеки етаж е по 72.кв.м. Втория етаж е частично обзаведен и с прилежаща изба и може да бъдат закупен и поотделно. Третия и четвъртия етаж са напълно обзаведени. Състоят се от вх.антре, кухня, хол, спалня, баня с тоалетна и балкон.
Отоплението е с климатици, печка на дърва с 'водна риза' и конвекторни радиатори.
Безпроблемно спиране на автомобили!
Можем да организираме оглед на имота в удобно за вас време. Имотът може да бъде резервиран и свален от продажба със заплащане на депозит, след което се прекратява провеждането на огледи с други купувачи и започва подготовка на документите за сключване на предварителен и окончателен договор. Свържете се с отговорния брокер за този имот за подробна информация относно процедурата на покупка и начините за плащане. Ние сме реномирана компания и ще бъдем с вас не само по време на покупката, но и след това, осигурявайки ви допълнителни услуги по ваше изискване с цел пълноценно и безпроблемно ползване на ново закупения имот. Услугите, които можем да предложим, включват получаване на одобрение за ипотечен кредит, застраховка на движимо и недвижимо имущество, застраховка живот, медицинско и автомобилно застраховане, строителни и ремонтни дейности, обзавеждане, юридически и счетоводни услуги и др.
Functies:
  • Mobiliado
Prijs

Vastgoedprijs: 124 000 €

Prijs sobre m²: 574,074 €

Plaats

região Pazardzhik, Velingrad

Statistieken
  • 28keer bekeken
  • 0bespaart
De advertentie is bijgewerkt op 8 maio 2024
Neem contact op met de verkoper
088XXX... (show)

INFOINVEST
Pazardjik Velingrad ,Saedinenie 115
À venda Casa в região Pazardzhik, Velingrad
124 000 €
216 m²- Tijolo