De vânzare  Casa regiunea Gabrovo , Idilevo , 120 mp | 33683786
De vânzare Casa
regiunea Gabrovo, Idilevo
95 000
120 mp(3000 mp)- Cărămidă, 1946
ТЕЦ: -Газ: -
Премахни
Описание на имота:
Реновирана къща в старопланинското село Идилево, на 34 км. от Велико Търново

Открийте спокойно бягство в сърцето на природата с този безупречен двуетажен дом в очарователното село Идилево, идеално разположено само на 30 км от културния център Велико Търново и заобиколено от спиращи дъха панорамни гледки към открита гора.

Сгушен в идиличен пейзаж, този обмислено реновиран имот предлага перфектната комбинация от селски живот и модерно удобство. Разполага с просторен 145 кв.м. жилищна площ, тази тухлена къща разполага с привлекателна всекидневна с отворен план и кухня на приземния етаж, заедно с душ кабина с тоалетна и допълнителна стая. На горния етаж ви очакват три удобни спални, две от които водят към панорамни тераси, предлагащи хипнотизираща гледка. Коридор и санитарен възел с вана допринасят за функционалното разпределение, което гарантира комфорт и удобство.

Влезте вътре и се насладете на елегантност на всяка крачка, с ламиниран паркет, излъчващ изтънченост и красиви плочки в коридора, кухнята и стълбището. Украсени с UPVC двоен стъклопакет, PVC прозорците на дома подобряват както естетиката, така и енергийната ефективност, докато голяма, автентична камина във всекидневната излъчва топлина и чар. Радиаторите във всяка стая гарантират Вашия комфорт през цялата година.

Разположен върху обширен парцел от повече от 3000 кв. м., този имот е рай за любителите на открито. Прегърнете свободата да създадете своята мечтана градина, да организирате събирания или да се отдадете на различни дейности, заобиколени от красотата на природата. Заедно с основната къща, две стопански постройки и гараж предлагат достатъчно решения за съхранение и удобен паркинг.

Удобно разположен само на 1 км от главния път, свързващ София и Варна, този имот осигурява лесен достъп до известни градове като Велико Търново, Габрово и Севлиево. Потопете се в очарователното село Идилево, където модерните удобства и основните комунални услуги са на една ръка разстояние.

Това е изключителна възможност да прегърнете спокойствието на селския живот, докато се наслаждавате на модерни удобства и завладяваща панорама. Не пропускайте шанса си да притежавате това напълно реновирано бижу в сърцето на Централна Северна България!
5422008
Особености:
  • Cu garaj
Цена

Цена на имота: 95 000 €

Цена pe mp: 791,667 €

Локация

regiunea Gabrovo, Idilevo

Статистика
  • 131разглеждания
  • 0добавяния в Бележника
Обявата е коригирана на 14 martie 2024
Попитай продавача
087XXX... (покажи)

IaNTRA HOUMS
Velico Târnovo Pl. 'Slaveicov' 7
De vânzare Casa в regiunea Gabrovo, Idilevo
95 000 €
120 mp- Cărămidă, 1946