De vânzare  Casa Gabrovo , Etâra , 77 mp | 68296629
De vânzare Casa
Gabrovo, Etâra
70 000 BGN
Nu se percepe TVA
77 mp(343 mp)- Cărămidă
ТЕЦ: -Газ: -
Премахни
Описание на имота:
'Адрес недвижими имоти' предлага за продажба двуетажна къща, намираща се в близост до етнографски музей на открито Етър . Къщата е много добре реновирана, като същевременно е запазен духа на старото време. Първият етаж е съставен от спалня, избено помещение (подходящо за механа), баня с тоалетна. На втори етаж са разположени всекидневна с кухня, голяма тераса, сервизно помещение. В двора е изградена и пристройка към къщата, представляваща лятна кухня, спално помещение и навес, под който се намира каравана, част от офертата. Имотът се продава с наличното обзавеждане и оборудване, напълно готов за обитаване.

В непосредствена близост до границата на имота преминава рекичка, населеното място предоставя добри условия за постоянно живеене и почивка - целогодишен достъп по асфалтов път, многобройни възможности за туризъм, планинарство и др.

За повече информация, огледи и безплатна консултация ни потърсете на посочения телефон - 0886 247 408 или посетете нашия офис в гр. Габрово на ул. 'Янтра'5 Съдействие за ипотечни и потребителски кредити чрез Кредит Център. Агенцията извършва всички необходими технически и юридечески проверки на имота, организира всички етапи на сделката до нейното финализиране с нотариално прехвърляне на имота.

Код на оферта: 618106

Цена

Цена на имота: 70 000 BGN

Цена pe mp: 909,091 BGN

Локация

Gabrovo, Etâra

Статистика
  • 38разглеждания
  • 1добавяне в Бележника
Обявата е публикувана на 30 aprilie 2024
Попитай продавача
0886 XXX... (покажи)

ADRES NEDVIJIMI IMOTI
Gabrovo ul.'Stefan Peșev' 39, gr.Gabrovo,ul. 'Iantra' 5
De vânzare Casa в Gabrovo, Etâra
70 000 BGN
77 mp- Cărămidă