De inchiriat  2 dormitoare Sofia , m-t Gârdova glava , 158 mp | 86524723
De inchiriat 2 dormitoare
Sofia, m-t Gârdova glava Zie op de kaart
940
TVA este inclus
158 mpal 3-lea
Centrale verwarming: DAGas: DA
Verwijderen
Eigenschap Beschrijving:
LUXIMMO FINEST ESTATES: www.luximmo.bg
Предлагаме Ви изключителен тристаен апартамент в местност Гърдова Глава, идеален за семейства . Апартаментът разполага с две подземни паркоместа с топла връзка, включени в цената.

Жилището е напълно обзаведено с всичко необходимо за комфортен и модерен начин на живот. Намира се в чудесна локация в близост до градски транспорт, но същевременно на тихо място, предлагащо прекрасни гледки от всички страни.

Апартаментът включва голяма тераса, покрита с поликарбонат тип стъкло и ветроупорни завеси, която е идеална за релаксация през всички сезони. На терасата е разположено чугунено барбекю с уютен кът за сядане, което прави мястото перфектно за събирания с приятели и семейство.

Просторният хол е ориентиран на североизток и е съчетан с кухня и трапезария, предлагащи удобство и функционалност. Двете спални са ориентирани на югозапад и са модерно обзаведени, като разполагат с две отделни тераси. Имотът разполага с две тоалетни с баня, оборудвани с всичко необходимо. Домашните любимци са добре дошли!

Този апартамент предлага комбинация от комфорт, функционалност и уникална локация, която осигурява спокойствие и удобства. Не пропускайте възможността да станете собственик на този прекрасен имот!

За повече информация свържете се с нас и цитирайте референтния номер на имота. Моля, кажете, че сте видeли обявата в този сайт.
Референтен номер: Kbs 122526
Тел: 0882 817 589, 02 425 69 50
Отговорен брокер:Янислава Забирова
Functies:
  • Lift
  • Cu loc de parcare
  • Mobilat
Prijs

Vastgoedprijs: 940 €

Prijs pe mp: 5,949 €

Plaats

Sofia, m-t Gârdova glava

Statistieken
  • 30keer bekeken
  • 0bespaart
De advertentie is gepubliceerd op 12 iunie 2024
Neem contact op met de verkoper
088XXX... (show)
Tussenpersoon
Ianislava Zabirova
0882 817 589

LUCSIMMO
Sofia gr. Sofiia, ul. Iacubița 19, et. 5
De inchiriat 2 dormitoare в Sofia, m-t Gârdova glava
940 €
158 mpal 3-lea