De vânzare  Парцел Varna , m-t Boroveț - iug , 720 mp | 94421156
De vânzare Парцел
Varna, m-t Boroveț - iug
153 000
TVA este inclus
720 mp
Регулация: DAТок: DAВода: DA
Премахни
Описание на имота:
Купи в България продава парцел с изключителна локация на главния асфалтов път в местност Боровец юг. Имотът е обграден с масивна ограда, осигуряваща допълнителна сигурност и уединение. В парцела се намира ново помещение с площ от 52 кв.м., което е многофункционално и подходящо за различни дейности като търговия, офис, склад и други бизнес цели.

Това предложение включва и готов Подробен устройствен план (ПУП) и одобрени проекти за масивна къща с обща площ от 200 кв.м. Проектът предвижда изграждането на съвременен дом с просторни помещения и гараж, който ще осигури допълнителен комфорт и удобство за бъдещите собственици. Проектът за къщата е разработен с внимание към детайла и съчетава модерна архитектура с функционалност, за да отговори на високите изисквания за съвременно жилище.

Парцелът е изключително подходящ за инвеститори, които търсят възможности за развитие и разширяване на бизнеса си или за частни лица, които желаят да построят своя мечтан дом в спокоен и уединен район, но същевременно с лесен и бърз достъп до града. Местността Боровец юг е известна със своите живописни природни пейзажи и чист въздух, което прави района привлекателен за живеене и отдих.

Този парцел е отлична инвестиция с перспектива за бърза възвращаемост и дългосрочни ползи. Не пропускайте възможността да притежавате имот с такова стратегическо местоположение и готови проекти за развитие.

Свържете се с нас за повече информация и за организиране на оглед на място. ID: 30407
Особености:
  • Pentru construcția de locuințe
Цена

Цена на имота: 153 000 €

Цена pe mp: 212,5 €

Локация

Varna, m-t Boroveț - iug

Статистика
  • 2разглеждания
  • 0добавяния в Бележника
Обявата е публикувана на 5 iulie 2024
Попитай продавача
0897 XXX... (покажи)
Брокер
Donica Alecsandrova
0897 630 830

CUPI V BÂLGARIIa
Varna ul. Acad. Andrei Saharov 19
De vânzare Парцел в Varna, m-t Boroveț - iug
153 000 €
720 mp