Продаја  1 спаваћа соба Пловдив , Христо Смирненски , 77 м2 | 20946626
Продаја 1 спаваћа соба
TOP
Пловдив, Христо Смирненски
62 650
ПДВ је укључен
77 м23рд Цигла, 2024
ТЕЦ: -Газ: -
Премахни
Описание на имота:
ДИРЕКТНО ОТ ИНВЕСТИТОРА - БЕЗ КОМИСИОННА!!! Сграда с Акт 14 на добро място в квартала! Добра инвестиция за отдаване под наем! Инвеститор с дългогодишна (30 години) безупречна репутация в града с множество завършени в срок и въведени в експлоатация обекти, които могат да Ви бъдат показани! Срок за завършване 12 месеца.
Предлагаме Ви да закупите двустаен апартамент в новостроаяща се малка четири етажна сграда. Жилището се състой от хол с трапезария и кухненски бокс, спалня, баня с тоалетна, антре и голяма тераса. За изграждането на сградата се използват само висококачествени материали, отговарящи на изискванията и предпочитанията за модерно жилищно строителство. Сградата осигурява на своите собственици комфортна среда за живот чрез жилища, проектирани с максимално използване на вътрешните пространства, много светлина, изключително ниски разходи за енергия и малък процент общи части. Възможност за закупуване на паркомясто или гараж.
Оферта която заслужава Вашето внимание - изключително добро съчетание от атрактивна цена, добра локация в квартала и качествено изпълнение от доказан инвеститор.
Снимките от построения апартамент са пример от подобно жилище в друг завършен проект на инвеститора.
Особености:
  • Гради се
  • Лифт
  • Са паркингом
  • Контрола приступа
Цена

Цена на имота: 62 650 €

Цена на м2: 813,636 €

Локация

Пловдив, Христо Смирненски

Статистика
  • 103разглеждания
  • 0добавяния в Бележника
Обявата е коригирана на 9 мај 2024
Попитай продавача
089XXX... (покажи)

КАНДЕЛА
Пловдив ул. Иван Вазов 14, ет. 2
Продаја 1 спаваћа соба в Пловдив, Христо Смирненски
62 650 €
77 м23рд Цигла, 2024