Продаја  1 спаваћа соба регион Благоевград , Банско , 57 м2 | 44216664
Продаја 1 спаваћа соба
VIP
регион Благоевград, Банско
73 000
ПДВ се не наплаћује
57 м22нд Цигла, 2005
ТЕЦ: -Газ: -
Премахни
Описание на имота:
Агенция за недвижими имоти 'Хелоу България' предлага за продажба страхотен двустаен апартамент след основен ремонт в сграда срещу кабинков лифт гр. Банско.

Комплекс Casa Karina работи целогодишно, разположен срещу кабинков лифт и на метри от Национален парк 'Пирин'. На територията на комплекса се предлагат различни услуги: ресторант (140 места), закрит плувен басейн, СПА център със сауна, парна баня, фитнес, турска баня, зона за релакс, лоби бар, сейф на рецепцията, ски депо за собственици и гости, конферентна и интернет зала.

Разпределение: антре с огледало, закачалка и място за обувки. Кухненският кът е изцяло завършен с фурна, хладилник, котлони, електрическа кана, рафтове, горни и долни шкафове, маса за хранене със столове, и допълнителнен шкаф за съхранение.

Зоната за отдих е завършена с разтегателен диван, холна масичка, секция за телевизор, телевизор с плосък екран и отлично обособено пространство за съхранение в тази зона. От тази стая има излаз на балкон с директна гледка към Разложката котловина и планини. Спалнята е обзаведена с гардероб, нощни шкафчета, тоалетка с огледало, като подът е с мокет. Банята е завършена с душ кабина. Впечатление прави дизайнът на това жилище. Изключително добре подбрани цветове, мебели и усвоено пространство, чиято съвкушност превръща този имот в изключително подходящ за постоянно живеене. Отделни партиди за ток и вода, достъп до асансьор.
Особености:
  • Лифт
  • интернет конекција
  • Намештен
Цена

Цена на имота: 73 000 €

Цена на м2: 1280,702 €

Локация

регион Благоевград, Банско

Статистика
  • 4разглеждания
  • 0добавяния в Бележника
Обявата е публикувана на 3 јун 2024
Попитай продавача
089XXX... (покажи)

ХЕЛОУ БАЛГАРИЈa
Благоевград Банско
Продаја 1 спаваћа соба в регион Благоевград, Банско
73 000 €
57 м22нд Цигла, 2005