Продаја  Кућа регион Софиа , Костенец , 140 м2 | 54488092
Продаја Кућа
регион Софиа, Костенец Zobacz na mapie
105 000
140 м2(1236 м2)- Цигла
Centralne ogrzewanie: НЕGaz: НЕ
Usunąć
Opis nieruchomości:
За повече информация обадете ни се на тел: 0882 817 460 или 02 425 68 22 и цитирайте референтния номер на имота: Bo 77306.

Отговорен брокер: Стефан Абанозов

Двуетажна къща разположена в гр. Костенец, Софийска област, разположен на пътя София Пловдив Свиленград. През територията му преминава част от магистрала Тракия и жп линията София Пловдив. Намира се на 72 км. от София, на 80 км. от Пловдив и на 27 км. от курорта Боровец. В общината се намират и минерални извори в комбинация с благоприятен климат правят мястото привлекателно както за живеене така и за почивка.

Къщата е с площ 140 кв. м разпределена между:
Първи етаж - коридор, кухня с трапезария, хол, спалня, баня с тоалетна, веранда, вътрешно стълбище.
Втори етаж - три спални, тераса с панорамна гледка.

Първият етаж е завършен с настилки гранитогрес, ламинат, дограма дървена, стени варосани. Вторият етаж е за довършителни работи.

Към имота има двор с площ 1236 кв. м. и масивна, стопанска сграда с площ 82 кв. м.

Благоприятните климатични фактори, уникалното съчетание на термоминерални водни ресурси с непосредствената близост до зимния курорт Боровец и до столицата, както наличието на природни и исторически забележителности създават предпоставки за целогодишно развитие на туризъм, отдих и спорт. В близост до Костенец са разположени Долна баня (на 8 км.) и Ихтиман (на 17 км.). Костенец се намира в непосредствена близост до автомагистрала Тракия , което прави достъпа до града много удобен.

Оглед на имота
Можем да организираме оглед на имота в удобно за вас време. За целта, свържете се с отговорния за офертата брокер и му кажете кога бихте искали да направите оглед.

Резервация на имота
Имотът може да бъде резервиран и свален от продажба със заплащане на депозит, след което се прекратява провеждането на огледи с други купувачи и започва подготовка на документите за сключване на предварителен и окончателен договор. Свържете се с отговорния брокер за този имот за подробна информация относно процедурата на покупка и начините за плащане.

Допълнителни услуги и следпродажбено обслужване
Ние сме реномирана компания и ще бъдем с вас не само по време на покупката, но и след това, осигурявайки ви допълнителни услуги по ваше изискване с цел пълноценно и безпроблемно ползване на новозакупения имот. Услугите, които можем да предложим, включват застраховка на движимо и недвижимо имущество, застраховка живот, медицинско и автомобилно застраховане, строителни и ...
Cechy:
  • Намештен
Cena

Cena nieruchomości: 105 000 €

Cena на м2: 750 €

Lokalizacja

регион Софиа, Костенец

Statystyka
  • 157wyświetlenia
  • 1Zapisz w notatniku
Ogłoszenie zostało zaktualizowane 28 јул 2022
Skontaktuj się ze sprzedawcą
088XXX... (pokazywać)
Agent
Стефан Абанозов
0882 817 460

БАЛГЕРИАН ПРОПЕРТИС
Софија кв. Лозенец, ул. Златен рог 22, ет. 4, офис 7
Продаја Кућа в регион Софиа, Костенец
105 000 €
140 м2- Цигла