Издаје се  2 спаваће собе Варна , Центар , 92 м2 | 57805080
Издаје се 2 спаваће собе
Варна, Центар Види на мапи
800
92 м23рд
Централно грејање: НЕГасни: НЕ
Уклони
Опис некретнине:
За повече информация обадете ни се на тел: 0882 817 470 или 052 813 703 и цитирайте референтния номер на имота: Vna 81872.

Отговорен брокер: Анна Ицова

Напълно обзаведен тристаен под наем с отлично местоположение в центъра на гр. Варна. Апартаментът се намира до Катедралата, на пешеходно разстояние от Медицинския университет, Военноморския университет. Районът се характеризира с наличие на всички удобства магазини, градски транспорт, болница и др.

Жилището се намира на 3 етаж в сграда без асансьор, площ от 92 кв.м, изложение - юг:
отделна кухня
хол
спалня
баня с тоалетна
килер
2 тераси

Апартаментът е напълно обзаведен, във всяка стая има климатик.

Жилищната среда е подходяща за дългосрочно настаняване, предлагайки в удобна близост всички ежедневни удобства и услуги.

Оглед на имота
Можем да организираме оглед на имота в удобно за вас време. За целта, свържете се с отговорния за офертата брокер и му кажете кога бихте искали да направите оглед.

Наемане на имота
Ако харесате имота и решите да го наемете, ще имаме ангажимент да организираме среща с наемодателя, на която ще подготвим и ще предоставим за одобрение и подпис от двете страни на договор за наем и приемо-предавателен протокол за имота. Обичайната практика е да се предплати един наем за първия месец и да се остави гаранционен депозит при наемодателя в размер на един наем. Свържете се с отговорния брокер за този имот за по-подробна информация относно процедурата за наемане на имот.

Допълнителни услуги
С нас можете не само да наемете имот, но и да се възползвате от редица допълнителни услуги. Можем да предложим застраховка на движимо и недвижимо имущество, застраховка живот, медицинско и автомобилно застраховане, строителни и ремонтни дейности, обзавеждане, юридически и счетоводни услуги и др.
...
Карактеристике:
  • Намештен
  • Климатизација
Цена

Цена некретнине: 800 €

Цена на м2: 8,696 €

Локација

Варна, Центар

Статистика
  • 152погледа
  • 0штеди
Оглас је објављен на 7 јун 2023
Контакт продавац
088XXX... (Прикажи)
Агент
Анна Ицова
0882 817 465

БАЛГЕРИАН ПРОПЕРТИС ВАРНА
Варна гр. Варна, бул. Владислав Варненчик 110, ет. 2, офис 4
Издаје се 2 спаваће собе в Варна, Центар
800 €
92 м23рд