Продаја  3+ спаваћа соба Софија , Хладилника , 181 м2 | 58056647
Продаја 3+ спаваћа соба
Софија, Хладилника
924 600
ПДВ се не наплаћује
181 м213тх Цигла, 2024
Centrale verwarming: -Gas: ДА
Verwijderen
Eigenschap Beschrijving:
Апартамент с три спални в нова, модерна сграда в ж.к. Хладилника, представен от Агенция Май Хоумс.
Апартаментът се състои от входно антре, дневна с кухненски бокс, три спални, две бани с тоалетни, отделна тоалетна, обширна южна тераса с изключителна гледка, достъп до три самостоятелни просторни озеленени покривни тераси с поглед към града и планините. Към апартамента има мазе. Изложение юг, запад, изток, север. Има възможност за закупуване на подземен гараж на отделна цена.
Сградата е газифицирана, висок клас строителство с модерна визия. Апартаментите се издават на шпакловка и замаска.

АКТ 16 се очаква юли 2024г.
Технически характеристики: Използват се модерни технологии за постигане на безупречна топло- и шумоизолация, с подчертано внимание към възможностите за климатизация.
Конструкция: Монолитна бетонна антиземетръсна конструкция, зидария - тухла 'Wienerberger' с дебелина от 25 см и допълнителни обшивки, със звукоизолация между апартаментите. Вътрешните преградни стени в апартаментите са шумоизолирани, също с тухла 'Wienerberger'.
Фасада: Вентилируеми фасадни обшивки от светъл чист врачански варовик , италиански структурен гранит и цялостна изолация от каширана минерална вата дебелина 14 см.
Дограма: Алуминиеви профили с троен стъклопакет с прекъснат термомост и с два цвята на профилите по RAL 7016 отвън и бели отвътре, реализация на Валда.
Входни врати: Блиндирани пожароустойчиви врати с МДФ с механично и електронно управление.Сегментни автоматизирани гаражни врати за всички гаражи, реализация на 'Логел'.
Отопление, топла вода, газ: Сградата е изцяло обезпечена с качествена газова инсталация.Във всеки апартамент ще бъде монтиран самостоятелен френски газов котел De Dietrich и италиански радиатори Global .Монтира се и цялостна система с обратими климатици. Предвидена е и възможност за допълнителен монтаж на електрически бойлер.
Реализацията на цялостната електрическа инсталация е от ЕлКор с материали на Schneider Electric и Legrand. Оптичен кабел е предвиден до всеки апартамент с възможности за включване към всички национални оператори.
Домофонната цифрова инсталация на 'HiKVision' е интелигентна видео уредба, с цветни терминали и автоматично разпознаване.Предвидени са видеонаблюдение и периметрова охрана. Пожароизвестителната централа е на италианската фирма INIM .
Асансьори: Модерни бързи с безшумно електрическо задвижване'Schindler'
Локация: Предпочитан за живеене или инвестция район в близост до бул. Черни връх с удобни транспортни връзки, мол Парадайз и всички видове търговски обекти. В непосредствена близост са реномирани здравни и учебни заведения, спортни центрове и Южен парк.
Бърз достъп както до центъра на София, така и до околовръстен път.
Снимките са илюстративни.

Агенция MyHomes
0877 42 77 17
Prijs

Vastgoedprijs: 924 600 €

Prijs на м2: 5108,287 €

Plaats

Софија, Хладилника

Statistieken
  • 105keer bekeken
  • 0bespaart
De advertentie is bijgewerkt op 28 мај 2024
Neem contact op met de verkoper
087XXX... (show)
Tussenpersoon
Елица Петкова
0877427717

МАЈХОУМС ЕООД
Софија ул. Петар Парчевич 1, ет.1, ЕИК 206852567
Продаја 3+ спаваћа соба в Софија, Хладилника
924 600 €
181 м213тх Цигла, 2024